Libnet.ro
UNICEF

01:05

O tanara din Marea Britanie a murit in Romania, dupa ce s-a rasturnat cu un ATV

Adevărul Adevărul,
O tanara din Marea Britanie a murit in Romania, dupa ce s-a rasturnat cu un ATV

O tanara din Marea Britanie si-a pierdut viata dupa ce s-a rasturnat cu ATV-ul, la un concurs de care a avut loc joi, 11 aprilie, in comuna Margau, din judetul Cluj. continuă pe Adevărul

O tanara de 24 de ani din Marea Britanie a murit in Muntii Apuseni, la cea mai dura cursa de ATV-uri din Europa

Tragedie in judetul Cluj, la cea mai dura cursa de ATV-uri din Europa. O tanara de 24 de ani din Marea Britanie a murit in Muntii Apuseni, pe un traseu extrem de periculos, strivita de propriul ATV. Zona.

INTERVIU Ce trebuie sa stie romanii din Marea Britanie despre BREXIT. Trei intrebari frecvente si raspunsurile concrete / Ambasadorul Mihalache: Apelul meu pentru toti este sa trateze lucrurile cu calm

BREXIT-ul creste tensiunea printre romanii din Marea Britanie. De la inceputul anului, sectia consulara a ambasadei Romaniei la Londra a primit zilnic in jur de 350 de cereri de pasapoarte. Mai mult decat poate fi procesat in conditiile logistice si umane ale sectiei.

DOLIU! A murit electrocutata dupa ce a folosit telefonul mobil in baie. Avea doar 20 de ani...

O tanara din Moscova, in varsta de 20 de ani, s-a stins din viata dupa ce a folosit telefonul mobil in baie.

Aceasta tanara din Buzau a murit in timp ce facea dus! Era mama a doi copii

Petrina, o tanara de 22 de ani, care locuia in judetul Buzau, a muritin timp ce facea dus. Femeia isi lasase cei doi copii -o fetita de trei ani si un baietel de un an - cu parintii.

O tanara din America a venit in vizita in Romania, la bunica sa. Ce a descoperit dupa doar cateva zile VIDEO

O tanara din America a petrecut o luna la bunica sa din Giurgiu si a facut un filmulet despre vacanta ei la Mamaia, petrecuta in urma cu 10 ani, scrie Adevarul. Amintirea acelui timp este insa.

O tanara din Elvetia a fost ACUZATA de lovituri dupa ce i-a SPART NASUL agresorului sau! De ce a fost ACHITATA ulterior

O tanara din Elvetia, care a fost agresata de un afgan la targul sarbatorilor de iarna din Viena a fost absolvita de vina, chiar daca i-a dat un pumn barbatului care i-a spart nasul. Autoritatile au.

Brexitul a fost AMANAT cu inca cateva luni. Detaliile intelegerii dintre UE si Marea Britanie

Uniunea Europeana si Marea Britanie au cazut de acord cu amanarea Brexitului pana pe data de 31 octombrie, anunta BBC. Declaratiile oficialilor celor doua parti de dupa intalnire au fost, insa,.

Brexitul a fost AMANAT pana in toamna. Detaliile intelegerii dintre UE si Marea Britanie

Uniunea Europeana si Marea Britanie au cazut de acord cu amanarea Brexitului pana pe data de 31 octombrie, anunta BBC. Declaratiile oficialilor celor doua parti de dupa intalnire au fost, insa,.

Donald Trump critica Uniunea Europeana ca e prea dura cu Marea Britanie in privinta Brexit-ului

Presedintele Donald Trump a reprosat Uniunii Europene ca este prea dura cu Marea Britanie in ceea ce priveste Brexit-ul. Mare pacat ca Uniunea Europeana este asa dura cu Regatul Unit si.

Trump acuza Uniunea Europeana ca este prea dura cu Marea Britanie. Avertismentul presedintelui

Presedintele american Donald Trump le-a reprosat liderilor UE ca sunt prea duri cu Marea Britanie, in problema Brexit-ul. in context, el a acuzat Uniunea ca este si un partener comercial brutal in relatia cu SUA, avertizand insa ca acest lucru se va schimba.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )