Libnet.ro
UNICEF

12:31

O tanara din Hateg vorbeste deschis despre trauma din copilarie, dupa ce a pozat nud la 13 ani VIDEO

Adevărul Adevărul,
O tanara din Hateg vorbeste deschis despre trauma din copilarie, dupa ce a pozat nud la 13 ani VIDEO

Magda este majora acum, insa imaginea ei graviteaza in continuare in jurul pozelor indecente pe care le-a facut la 13 ani. Fata din Hateg a ales sa vorbeasca deschis despre traumele traite in urma cu cativa ani. continuă pe Adevărul

O tanara vorbeste deschis despre trauma din copilarie, dupa ce a pozat nud la 13 ani (VIDEO)

Magda, o tanara din Hateg, a ales sa vorbeasca deschis despre traumele traite cand avea 13 ani. Ea vrea sa atraga astfel atentia asupra unui fenomen care poate lasa urme asupra oamenilor: bullying-ul. in.

O tanara din Capitala a fost batuta si jefuita chiar in apropierea casei. Totul a durat cateva minute

O tanara din Bucuresti a relatat pe contul personal de Facebook cum a fost agresata pe o strada din Capitala, chiar in apropierea casei, in urma cu o saptamana. Intrand pe strada am simtit ca.

O tanara din Bucuresti, talharita langa casa: Am simtit ca sunt urmarita si ceva se va intampla. Cazuri de acest fel au loc, asa ca aveti grija! (FOTO)

Numarul infractiunilor pare ca a explodat in Romania. Dupa zeci de cazuri de violuri si furturi, a aparut un nou caz de talharie, in Bucuresti. O tanara a povestit ca a fost atacata pe o strada din.

Presa din Costa Rica scrie despre romnii fugari si despre Elena Udrea: O femeie foarte controversata n tara ei

Publicatia Diario Extra publica un articol intitulat Romanii fugari aleg Costa Rica drept refugiu, referindu-se la Elena Udrea, despre care afirma ca este o femeie foarte controversata in tara ei, amintind ca este fost ministru si ca este acuzata de coruptie. Articolul, care invoca si presa din Romania, o mentioneaza si pe Alina Bica, noteaza news. ro.

Presa din Costa Rica scrie despre romanii fugari. Cum e prezentata Elena Udrea in publicatiile internationale

Publicatia Diario Extra difuzeaza un articol intitulat Romanii fugari aleg Costa Rica drept refugiu, referindu-se la Elena Udrea, despre care afirma ca este o femeie foarte controversata in tara ei, amintind.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )