Libnet.ro
UNICEF

22:00

O tanara vorbeste deschis despre trauma din copilarie, dupa ce a pozat nud la 13 ani (VIDEO)

B1 B1,
O tanara vorbeste deschis despre trauma din copilarie, dupa ce a pozat nud la 13 ani (VIDEO)

Magda, o tanara din Hateg, a ales sa vorbeasca deschis despre traumele traite cand avea 13 ani. Ea vrea sa atraga astfel atentia asupra unui fenomen care poate lasa urme asupra oamenilor: bullying-ul. in. continuă pe B1

O tanara din Hateg vorbeste deschis despre trauma din copilarie, dupa ce a pozat nud la 13 ani VIDEO

Magda este majora acum, insa imaginea ei graviteaza in continuare in jurul pozelor indecente pe care le-a facut la 13 ani. Fata din Hateg a ales sa vorbeasca deschis despre traumele traite in urma cu cativa ani.

Monica Birladeanu vorbeste despre traumele din copilarie: Stii cum e cand lovesti un corp si corpul ala se loveste de un perete?

Campania Ratacit in sine. Depresia, boala mileniului continua la Stirile PRO TV de la ora 17. Maine, intr-un interviu emotionant, Monica Birladeanu vorbeste in premiera despre traumele din copilarie care au marcat-o pentru totdeauna.

Cum arata cel mai gras copil din lume, dupa ce a pierdut 83 de kilograme (FOTO)

Un pusti de 12 ani din Indonezia, care cantarea 190 de kilograme, a pierdut titlul de cel mai gras copil din lume dupa ce a reusit sa scape de 83 de kilograme. Arya Permana suferea de obezitate.

Detalii despre incidentul din Buzau: Unul dintre cei decedati fugise cu masina, dar a fost urmarit de roiul de albine, care l-a atacat cnd a cobort

Barbatul aflat in soc anafilactic dupa ce a fost intepat de albine in satul Aldeni din comuna buzoiana Cernatesti a fost stabilizat, fiind transportat la spital. Conform martorilor, atat el, cat si ceilalti doi barbati care au decedat in urma intepaturilor descarcau stupii adusi in zona, unde sunt multi salcami infloriti, transmite news. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )