Libnet.ro
UNICEF

16:00

O tanara mama si copilul ei de doi ani, din Neamt, au cazut dintr-un tren aflat in mers

Antena3 Antena3,
O tanara mama si copilul ei de doi ani, din Neamt, au cazut dintr-un tren aflat in mers

O tanara de 26 de ani si fiul ei de doar doi ani, din Neamt, au ajuns la spital dupa ce au cazut dintr-un tren aflat in mers. Incidentul s-a petrecut miercuri, 3 aprilie, in municipiul Roman, potrivit. continuă pe Antena3

Dezvaluiri socante facute de mama celor doi copii din Galati, batuti cu salbaticie de propriul lor tata: A mai omorat o femeie

Dezvaluiri socante facute de mama celor doi copii din Galati, batuti cu salbaticie de propriul lor tata. Femeia, care locuieste in Marea Britanie, recunoaste ca barbatul era extrem de violent si.

Un adolescent acuzat ca a violat o fetita de opt ani, din Hunedoara, retinut

Un adolescent de 16 ani, din comuna Baita, judetul Hunedoara, acuzat ca a violat o fetita de opt ani a fost retinut, in timpul noptii de duminica spre luni. Mama fetei a sunat la 112 dupa ce copila a povestit ce i s-a intamplat la locul de joaca, relateaza Mediafax.

BARNA: Reactia CE privind Romania - cea mai dura din ultimii doi ani

Presedintele USR, Dan Barna, a calificat, astazi, drept cea mai dura reactie din ultimii doi ani avertismentele Comisiei Europene privind situatia Justitiei din Romania.

Atac cu acid la un loc de joaca din Polonia. Un copil de doi ani a ajuns in stare grava la spital

Un baiat de doi ani a suferit arsuri severe dupa ce pe un teren de la locul de joaca din Polonia a fost imprastiat acid. Micutul s-a dat in tobogan si la scurt timp a inceput sa tipe de.

Educatoarele i-au dat sa manance o felie de mar. La scurt timp, baietelul de aproape doi ani a paralizat. Explicatia medicilor e socanta

Un baiat in varsta de aproape doi ani de luni a paralizat pe viata dupa ce s-a inecat cu o felie de mar. Neihana Renata se afla la cresa in momentul in care s-a petrecut.

Incredibil ce gest a facut un copil de doar 12 ani, din judetul Gorj. Politistii au actionat imediat

Un copil de 12 ani, din orasul Targu Carbunesti,judetul Gorj, a spart geamurile de la doua masini si de la un magazin. Cand si-a vazut masina distrusa, un barbat de 60 de ani a sesizat.

Tragedie in Resita. O tanara mama a murit la cateva ore dupa cezariana

Caz incredibil la Resita. O femeie in varsta de 32 de ania murit dupa ce a nascut un baietel sanatos. Tanara a ajuns la spital marti 26 martie) dimineata cu febra, tuse si.

Sfarsit tragic pentru o tanara de 23 de ani! A murit in timp ce spala un covor

O tanara de 23 de ani a avut parte de un sfarsit tragic in timp ce spala un covor. Nenorocirea s-a petrecut la Bunesti, in timp ce femeia efectua treburi in propria gospodarie. in acea dupa-amiaza.

A sunat dupa un Uber in miezul noptii, iar cand masina a oprit langa ea, tanara de 21 de ani s-a urcat. Ceva cumplit insa s-a intamplat la scurt timp. Toata lumea a inteles dupa cateva ore ce greseala a facut fata

A sunat dupa un Uber in miezul noptii, iar cand masina a oprit langa ea, tanara de 21 de ani s-a urcat, fara sa banuiasca nimic. Ceva cumplit insa avea sa i se intample la scurt timp. Cateva.

Pokemon Go: Jocul a generat vanzari de 2,5 miliarde dolari in peste doi ani si jumatate

Compania Niantic, care in iulie 2016 lansa jocul Pokemon Go, a vandut de 2,5 miliarde dolari de atunci, arata datele Sensor Tower. Jucatorii au cheltuit cu 40% mai mult in primul trimestru, decat in primele luni din 2018, iar SUA, Japonia si Germania au fost tarile cu cei mai cheltuitori jucatori. Niantic a adaugat multe noutati pentru a opri scaderea bazei de jucatori, inclusiv posibilitatea duelurilor directe, dar si schimbul de pokemoni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )