Libnet.ro
UNICEF

17:45

Tanarul care a gasit solutia pentru plasticul din ocean, premiat de Google

Playtech Playtech,
Tanarul care a gasit solutia pentru plasticul din ocean, premiat de Google

La nivel global, Google finanteaza mai multe competitii pentru adolescenti, prin care le ofera acestora ocazia sa rezolve probleme importante cu care se confrunta omenirea. intr-un astfel de. continuă pe Playtech

Tanarul care a deschis focul sambata intr-o moschee din Norvegia a fost oprit de un batran de 75 de ani in casa atacatorului a fost gasit cadavrul unei femei

Tanarul care a deschis focul sambata intr-o suburbie a capitalei norvegiene Oslo a fost pus sub acuzare pentru uciderea unei femei al carei cadavru a fost gasit in casa atacatorului, potrivit CNN.

Solutia pentru evitarea plasticului in supermarket, care ar putea functiona si in Romania

Cantitatile masive de plastic pe care le generam in mod regulat reprezinta o problema majora din punct de vedere ecologic, dar exista mai multe alternative fiabile. Cele mai mari probleme de.

Marturia soferului care a provocat tragicul accident din Tulcea: Eram mandru de masina. imi pare rau pentru ce s-a intamplat

Marcel Radu, un tanar in varsta de 39 de ani din localitatea tulceana Luncavita este tanarul care duminica, 11 august, in timp ce conducea un autoturism BMW M6 pe DE 87, la iesirea din comuna tulceana.

inca o TRAGEDIE la Marea Neagra: O tanara poeta de doar 19 ani si-a gasit sfarsitul pe plaja din Vama Veche (FOTO)

Andra Elena Mirza, o tanara poeta in varsta de 19 ani din Ploiesti, si-a gasit sfarsitul pe plaja din Vama Veche, scrie EVZ. Tragedia a inceput duminica, 4 august 2019, atunci cand fata de 19 ani se.

Parcarile, un lux pentru soferii din Bucuresti

In orasul in care traficul sufocant este la ordinea zilei, iar nervii soferilor sunt intinsi la maxim, marea problema a soferilor o reprezinta gasirea unui loc de parcare. La finalul anului 2018 se inaugura cu.

DigiSport: Cat de bine vorbeste Bianca Andreescu limba romana? Mesajul superb pentru fanii din Romania

Bianca Andreescu are fanii de partea ei la Toronto, acolo unde va lupta cu Serena Williams pentru marele trofeu. La fiecare meci, jucatoarea canadiana cu origini romanesti a fost incurajata atat de canadieni, cat si de romani. Pe langa sprijinul fanilor, la Rogers Cup, Bianca i-a avut alaturi si pe parintii ei. Ea a oferit un interviu in limba romana pentru Digi Sport.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )