Libnet.ro
UNICEF

05:45

Tancuri si vehicule blindate, la cea mai mare parada militara din istoria Buzaului

Adevărul Adevărul,
Tancuri si vehicule blindate, la cea mai mare parada militara din istoria Buzaului

Municipiul Buzau, unde se afla una dintre cele mai mari garnizoane ale Armatei, a gazduit joi cea mai mare parada militara din istoria urbei, organizata cu ocazia centenarului Armatei a II-a. Structura militara care are in subordine zeci de unitati din estul Romaniei are comandamentul la Buzau si in prezent se numeste Divizia 2 Infanterie Getica. continuă pe Adevărul

Tara care sta pe cea mai mare rezerva de petrol din lume, dar nu are bani sa o exploateze!

Venezuela a ajuns intr-o situatie paradoxala. Chiar daca sta pe cea mai mare rezerva de petrol din lume, nu mai are bani sa o exploateze. Reuters scrie ca productia de petrol a Venezuelei va ajunge.

Seceta pedologica puternica si extrema in Dobrogea, Crisana si in cea mai mare parte a Moldovei

Rezerva de apa din solul agricol prezinta valori scazute si deosebit de scazute in Dobrogea si Crisana, precum si in cea mai mare parte a Moldovei, Munteniei, Olteniei si Transilvaniei, reiese din prognoza agrometeorologica, valabila pentru perioada 13 - 19 august, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Crestere economica de 6%, cea mai mare din Europa. Economia fierbe, dar se va repeta momentul 2008?

Cresterea economica de 6%, anuntata vineri de INS, este cea mai puternica din Europa, dar economistii se tem de o supraincalizire a economiei si avertizeaza Guvernul ca inca se mai poate evita dezastrul unei aterizari dure, asa cum s-a intamplat in.

VIDEO Tancuri, tunuri si aruncatoare de rachete, pe aleea centrala a Parcului Crang din Buzau

Sute de buzoieni care s-au plimbat miercuri pe aleile parcului Crang au putut admira o expozitie de tehnica militara, organizata cu ocazia centenarului Armatei a doua. Tancurile, transportoarele blindate si masinile de lupta de pe aleea centrala a parcului se vor afla joi in cea mai mare parada militara organizata vreodata la Buzau.

Sondaj UE: increderea romanilor in justitie, cu 13% mai mica fata de anul trecut. Este cea mai mare scadere inregistrata de o institutie europeana

Scade increderea romanilor in justitie, arata cel mai recent sondaj al Uniunii Europene, citat de B1 TV. Conform datelor prezentate de Eurobarometrul Comisiei Europene, doar 35 % dintre romani.

Cea mai puternica rugaciune care face minuni pentru sanatate. Cum si cui trebuie sa te rogi ca sa te vindeci de boli

Rugaciunea este fapta cea mai mare a lumii, caci ea este cauza tuturor bunatatilor din lume, obisnuia sa spuna parintele Cleopa, unul dintre cei mai mari duhovnici ai Romaniei. Sfintii au ajuns sfinti prin rugaciune, iar noi ii putem imita. Fara rugaciune, credinta in puterea divina si optimism, vindecarea nu ar fi posibila.

Cea mai dorita rochie de mireasa

Aceasta este cea mai dorita rochie de mireasa, modelul care a fost salvat si admirat pe Pinterest de milioane de oameni. Iata cum arata vestimentatia-vedeta! .

Cea mai simpla reteta de prajitura cu piersici

Zemoasele piersici, originare din Asia, sunt delicioase preparate in diverse deserturi. Am incercat si noi mai multe retete, dar cel mai mult ne-a placut cea mai simpla reteta de prajitura cu piersici pe care vrem sa o impartasim cu voi.

Cea mai buna reteta de gomboti cu prune

A venit vremea galustelor cu prune. Preparate cu aluat de faina ori de cartofi, galustele cu prune sunt un preparat pe care il astepti aproape un an intreg. Iata cea mai simpla reteta de gomboti cu prune pe care ti-o recomandam.

Cea mai buna dulceata de pepene galben

Nu stiu daca ati mai incercat pana acum aceasta reteta, dar cu siguranta aceasta este cea mai buna dulceata de pepene galben. Nu va ramane decat sa incercati pentru a va convinge de gustul, dar mai ales parfumul unui preparat deosebit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )