Libnet.ro
UNICEF

22:45

Tara in care se fumeaza cel mai putin din lume

Antena3 Antena3,
Tara in care se fumeaza cel mai putin din lume

Turkmenistanul, fosta republica sovietica din Asia Centrala, este tara in care se fumeaza cel mai putin din lume, a anuntat marti directoarea generala a Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Margaret. continuă pe Antena3

Studiu: 2014 a fost cel mai calduros din ultimii 135 de ani

In 2014 s-au inregistrat cele mai mari temperaturi la nivel global din ultimii 135 de ani, numarul cicloanelor tropicale a continuat sa creasca, iar nivelul marilor l-a depasit pe cel inregistrat in anii precedenti, arata un nou studiu de specialitate,.

Terranova a deschis la Iasi cel mai mare magazin din nordul tarii

Brandul italian de moda Terranova a deschis la jumatatea lunii iunie primul magazin din Iasi si cel mai mare din nordul tarii. Situat la parterul mall-ului, magazinul Terranova are o suprafata de 840 mp si ofera o gama extinsa de piese vestimentare,.

Lucruri mai putin cunoscute care pot duce la depresie

Stresul, grijile legate de bani sau de partener sunt printre motivele foarte cunoscute care duc la aparitia depresiei. insa, pe langa acestea, cercetatorii au descoperit si altele mai putin cunoscute, arata health. com si psychologytoday. com.

Inventia care ar putea salva milioane de vieti omenesti in cazul unei calamitati: locuinte construite in mai putin de jumatate de ora

Mai multi cercetatotori de la Universitatea din Nantes Franta) au creat o imprimanta 3D care poate construi o structura de 3 metri cubi in mai putin de jumatate de ora.

TOP 10: cele mai bune universitati din lume

Universitatile din Statele Unite ale Americii domina topul mondial al celor mai bune institutii de invatamant din lume. RO iti prezinta clasamentul celor mai tari institutii de profil, potrivit Center for World University Rankings .

Universitatea din Bucuresti, in topul celor mai bune univesitati din lume

Universitatea din Bucuresti si Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca se afla in topul 1. 000 al universitatilor din lume, realizat de Center for World University Rankings in 2015, in urma evaluarii a.

FOTO + VIDEO. Cum arata primul aeroport ECOLOGIC din lume

Primul aeroport ecologic din lume se afla pe Insulele Galapagos. Construit in totalitate din materiale regenerabile, aeroportul care functioneaza pe baza energiei soarelui si vantului.

Raport: Canabisul ramane cel mai consumat drog din Europa

Consumul de heroina a scazut, insa canabisul ramane drogul cel mai consumat in Europa, fiind aproximativ 19,3 milioane de adulti care spun ca au luat acest stupefiant in ultimul an, potrivit unui raport lansat.

Cel mai medaliat olimpic roman, Rares Buhai, va studia la MIT. Sistemul romanesc de invatamant incurajeaza performanta, dar este axat pe memorare

Rares Buhai 18 ani), cel mai medaliat elev roman, se pregateste sa studieze la una dintre cele mai bune universitati americane, care i-a acordat si o bursa de peste 50. 000 de dolari pe an. Tanarul se arata increzator si in sistemul romanesc de invatamant pentru ca sustine performanta, dar il critica pentru ca este bazat pe memorare.

Infotrafic: Cel mai aglomerat weekend de la inceperea sezonului estival

Centrul Infotrafic din cadrul Politiei Romane anunta ca acest sfarsit de saptamana a fost cel mai aglomerat de la inceperea sezonului estival, avand in vedere valorile ridicate de trafic pe drumurile care duc catre judetul Constanta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )