Libnet.ro
UNICEF

23:15

TOP 10: cele mai bune universitati din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP 10: cele mai bune universitati din lume

Universitatile din Statele Unite ale Americii domina topul mondial al celor mai bune institutii de invatamant din lume. RO iti prezinta clasamentul celor mai tari institutii de profil, potrivit Center for World University Rankings . continuă pe Wall-Street Ro

Clasamentul celor mai bune universitati din lume: Doua dintre institutiile de invatamant din Romania, in top

Center for World University Rankings a prezentat topul celor 1. 000 de universitati, pe anul 2015. Romania are doua institutii de invasamant plasate intre cele mai bune din lume. Topul este dominat de trei.

Top 10: cele mai mari edituri din Romania. Au facut afaceri de 35 mil. euro anul trecut

Cele mai mari edituri de pe piata locala au avut afaceri de 156,8 milioane de lei anul trecut 35,2 mil euro), mai mult cu 16 milioane de lei 3,6 mil. euro) fata de 2013, conform datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finante.

Cele mai bune licee din Republica Moldova in 2015

Elevii lor iau cele mai multe premii la concursuri de invatamant republicane si internationale. Absolventii acestor scoli ajung la cele mai prestigioase institutii de invatamant din lume, ajung sa lucreze la companii de talie mondiala si devin personalitati in diferite domenii. Adevarul va prezinta cele mai bune licee din Republica Moldova in 2015.

Cele mai bune rezultate la titularizare

Profesorii care au candidat la examenul de titularizare in judetul Cluj au inregistrat cele mai bune rezultate la nivelul intregii tari. Astfel, cel mai mare procent de candidati care au obtinut note peste 7, care le da dreptul la titularizare, a fost obtinut in judetul Cluj, unde 48 la suta din profesori au obtinut note peste prag.

VIDEO GoPro: Imagini unice din Turul Frantei

Iata cele mai bune momente filmate in timpul etapelor de Turul Frantei, cu camerele GoPro, aflate chiar in mijlocul actiunii, montate chiar pe bicicletele rutierilor sau pe castile membrilor echipelor. Luptele din pluton capata o noua valenta, fiind percepute mult mai acerb decat se vad la televizor. GoPro este partener oficial al Le Tour, in 2015.

Cea mai mare benzinarie din lume va fi administrata de Shell timp de 10 ani

Cea mai mare benzinarie din lume, Berchem, cu o capacitate de 260 de milioane de litri/an, va fi administrata de Shell Luxembourgeoise dupa ce Guvernul din Luxemburg a reinnoit contractul pentru inca 10 ani.

Australia inregistreaza cele mai scazute temperaturi din ultimii 40 de ani

Estul Australiei inregistreaza cele mai scazute temperaturi din ultimii 40 de ani, iar ninsorile, cele mai abundente din ultimii 20 de ani, au ajuns pana in statul Queensland, din nord-est, cunoscut mai ales pentru.

Elvetienii au cele mai mari salarii din Europa / Romania si Bulgaria, ultimele locuri

Elvetienii au cele mai mari salarii din Europa, potrivit unui studiu efectuat de Biroul federal de statistica, publicat joi si citat de AFP.

6 ponturi pentru a alege cele mai bune solutii pentru instalatiile sanitare de la baie si bucatarie

Instalatiile sanitare reunesc toate conductele si circuitele de apa rece si calda), incalzire si canalizare dintr-o locuinta, asigurandu-i o buna functionalitate, in concordanta cu nevoile unei familii moderne. Pe langa proiectarea si dimensionarea sistemului de instalatii sanitare, este foarte importanta alegerea tevilor potrivite pentru fiecare circuit: de apa calda, apa rece, caldura si canalizare, in functie de specificatiile tehnice ale acestora si de buget. Tevile din plumb si din azbociment nu se mai folosesc in cazul constructiilor rezidentiale moderne, ele fiind interzise de normele Uniunii Europene, din cauza faptului ca sunt considerate nocive pentru sanatate. Tevile din plumb sunt utilizate, in prezent, doar pentru evacuarea apelor uzate radioactive, corozive sau contaminate din uzine sau laboratoare. Tevile din plastic sunt printre cele mai populare datorita pretului foarte accesibil. in schimb, au o durata de viata si o rezistenta mai scazute in comparatie cu alte tipuri de tevi moderne.

Iarna grea in Australia: Cele mai mici temperaturi din ultimii 40 de ani (VIDEO)

Vremea continua sa ofere surprize nebanuite. Daca in Sud-Estul Europei canicula face ravagii, in Australia, este o iarna deosebit de grea, informeaza B1 TV. in ultimele zile, s-au inregistrat cele mai scazute.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2252 seconds )