Libnet.ro
UNICEF

15:31

Tara in care Ministerul de Interne a fost atacat cu pusti de asalt si lansatoare de grenade

Antena3 Antena3,
Tara in care Ministerul de Interne a fost atacat cu pusti de asalt si lansatoare de grenade

Organizatia jihadista Statul Islamic SI) a revendicat un atac comis miercuri asupra cladirii Ministerului de Interne afgan din Kabul, in care un politist a fost ucis si alti cinci au fost raniti, relateaza. continuă pe Antena3

Ministerul afgan de Interne, atacat cu pusti de asalt si lansatoare de grenade

Persoane inarmate au atacat sediul Ministerului de Interne din Afganistan, cu pusti de asalt si lansatoare de grenade, iar un atacator s-a detonat in interiorul cladirii. Cel putin un politist a fost ucis, iar alti cinci au fost raniti, scrie Reuters.

RAZBOI TOTAL intre manelisti! Florin Salam a fost ATACAT! Fanii sunt iNGROZITI

Lumea manelelor e zguduita de un scandal in toata regula, iar personajul principal e nimeni altul decat Florin Salam. Se pare ca tarifele extrem de mari pe care le cere artistul i-a scos din minti pe colegii lui de.

Un veac de istorie si credinta. Catedrala Mantuirii Neamului, darul Bisericii de Centenar. Vasile Banescu: O necesitate simbolica intr-o tara care s-a nascut pe jertfa a sute de mii de romani

Material realizat in cadrul Bucuresti-Centenar - Program Cultural derulat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic. Pentru romani, anul 1918 a fost un an.

Facebook, INTERZIS pentru o luna. TARA care a declarat RAZBOI retelei de socializare

Facebook va fi interzis pentru o luna. Decizia a fost luata de autoritatile din Papua Noua Guinee, pentru a ajuta la eliminarea conturilor false si a pornografiei de pe celebra retea sociala. Ministrul.

Tara care ofera cetatenilor ei bani fara a cere nimic in schimb. Romanii pot merge fara vize

In Canada se lucreaza la un program pilot care are ca rol oferirea populatiei de sume suplimentare care sa vina in completarea veniturile lunare din salariu pe care il castiga populatia. Acesta lucru este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,294 seconds )