Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tara care sta pe mai mult petrol decat credea. Rezervele sunt uriase

Antena3 Antena3,
Tara care sta pe mai mult petrol decat credea. Rezervele sunt uriase

Arabia Saudita, cel mai important membru al Organizatiei Statelor Exportatoare de Petrol, a anuntat ca rezervele sale de petrol, care la nivel mondial ocupa locul al doilea dupa cele ale Venezuelei, sunt mai mari. continuă pe Antena3

Aceasta este tara care sta pe mai mult petrol decat credea

Arabia Saudita, cel mai important membru al Organizatiei Statelor Exportatoare de Petrol OPEC), a anuntat ca rezervele sale de petrol, care la nivel mondial ocupa locul al doilea dupa cele ale Venezuelei, sunt.

Surpriza in Arabia Saudita: Cel mai mare exportator global de petrol are de fapt... si mai mult petrol decat credea

Arabia Saudita a anuntat ca rezervele sale de petrol sunt mai mari decat se credea pana acum, in conditiile in care oricum, la nivel mondial, Regatul ocupa deja locul al doilea din acest punct de vedere,.

Iohannis si-a dat seama ca ne pleaca tinerii din tara: Care este motivul

Iohannis a transmis un mesaj oficial, marti, 8 ianuarie 2019, la Gala Studentilor Romani din Strainatate. in acel context, prin consilierul de stat, a facut cateva declaratii foarte interesante la adresa tinerilor plecati din tara. Daca nu era evident deja pentru cei ramasi in tara, Romania are de pierdut de fiecare data cand un tanar [] .

Romnul care i-a tradus discursul lui Donald Tusk: N-a avut nici macar o zi la dispozitie sa nvete sa-l citeasca. Daca avea mai mult, lumea ar fi crezut ca stie romneste

Cel care a tradus in romaneste discursul presedintelui Consiliului European Donald Tusk este Dan Marasescu, seful Unitatii de Traducere in Limba Romana de la Consiliul Uniunii Europene. intr-un interviu pentru HotNews. ro, traducatorul a spus ca a lucrat la discursul presedintelui Donald Tusk cu o zi inainte ca acesta sa-l rosteasca la Ateneul Roman si ca acesta a avut numai cateva ore la dispozitie ca sa invete sa-l citeasca.

Parintii nu vor mai putea da mai mult de trei nume copiilor! Vezi in ce conditii pot fi anulate certificatele de casatorie, dar si alte propuneri noi din Parlament

Parintii nu vor putea da mai mult de trei prenume copiilor, iar certificatele de casatorie plastifiate vor fi considerate nule, potrivit unui proiect de lege din Parlament, anunta profit. ro. Ba mai mult, cele.

Esti o fire curioasa? Iata in ce ar trebui sa investeasca cel mai mult femeile moderne (P)

Investitiile sunt de mai multe feluri, nu doar financiare, insa tipul acestora depinde de la caz la caz, de personalitatea si situatia in care se afla o persoana. Reprezentantele sexului frumos au foarte.

Raport ONU: Ar trebui sa ne folosim mai mult de imigrantii chirurgi care nvrt burgeri

Imigratia ramane una dintre cele mai divizante probleme politice internationale. Unele dintre cele mai folosite argumente impotriva imigrantilor vin dinspre cei care sustin controlul frontierelor si de la cei care sustin ca acest fenomen pune presiune pe serviciile locale. in realitate, cei mai multi dintre migranti nu lucreaza in domeniile pentru care au calificare si se multumesc cu locuri de munca pentru muncitori necalificati, relateaza BBC.

Ce salariu incaseaza lunar Patriarhul Daniel. Doar Iohannis castiga mai mult

Preafericitul Daniel incaseaza, de la 1 ianuarie 2019, suma de 23. 920 lei pe luna. Schimbarea este datorata cresterii salariului minim pe economie. Presedintele Romaniei ramane cel mai bine platit.

Peste 1.500 locuri de munca, vacante in strainatate. Ce tara ofera cele mai multe posturi

Angajatorii din Spatiul Economic European SEE) ofera, prin intermediul retelei Eures Romania, 1. 517 locuri de munca cele mai multe peste 1. 000) in Spania, a anuntat Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )