Libnet.ro
UNICEF

18:15

Tara in care sunt cei mai inteligenti copii

România Liberă România Liberă,
Tara in care sunt cei mai inteligenti copii

Succesul in plan academic inregistrat in aceasta tara a contribuit la cresterea economica, iar modul in care este conceput sistemul de invatamant poate constitui oricand un model pentru celelalte tari ale lumii. Potrivit CNN, Singapore a fost declarata oficial tara cu cei mai inteligenti copii din lume, elevii si studentii cu rezultate excelente la invatatura reprezentand regula, si nu exceptia. continuă pe România Liberă

Tara cu cei mai inteligenti copii din lume. in ce consta secretul acestei performante

Singapore a fost declarata oficial tara cu cei mai inteligenti copii din lume, informeaza CNN. Succesul in plan academic inregistrat in aceasta tara a contribuit la cresterea economica, iar modul in care.

Tara cu cei mai inteligenti copii din lume: care este secretul performantelor obtinute

Succesul in plan academic inregistrat in aceasta tara a contribuit la cresterea economica, iar modul in care este conceput sistemul de invatamant poate constitui oricand un model pentru celelalte tari ale lumii.

Care sunt cele mai valoroase branduri din lume

Apple si Google sunt cele mai valoroase branduri din lume, ocupand pentru al treilea an consecutiv primele doua pozitii intr-un clasament realizat anual de compania de consultanta Interbrand pentru primele 100 de.

Care sunt cele mai puternice trei armate din lume

Analistii de la Credit Suisse au realizat o analiza a celor mai puternice forte armate din lume, in functie de capabilitati si eficienta. Conform acestei analize, cele mai puternice state, cand vine vorba de.

Cei mai periculosi aditivi de care sa te feresti!

O mare parte dintre aditivii care se gasesc in alimentele procesate iti pot pune sanatatea in pericol. Pentru ca riscul de a te imbolnavi de cancer, boli de inima, anxietate, obezitate si depresie este foarte mare, iata care sunt cei mai periculosi aditivi pe care ar trebui sa-i elimini din dieta.

Razboiul ONG-urilor pe educatia sexuala. Tabara religioasa contraataca cu o noua scrisoare: Parintii, cei mai buni educatori in materie de viata intima

In societatea civila s-au conturat doua curente de opinie ferme cu privire la oportunitatea introducerii educatiei sexuale in scoli: pro si contra. Astfel, de cativa ani, activistii din ambele tabere se lupta in scrisori deschise adresate Ministerului Educatiei. Ultima lovitura este data de un grup de 18 ONG-uri religioase care sustin ca parintii sunt cei mai buni educatori ai copiilor in materie de viata intima si de familie.

Traumele fiicelor a doi dintre cei mai sangerosi criminali in serie din istorie: Credeam ca sunt fiica Diavolului, ca sunt rea si ca si eu voi rani oameni

Fiicele a doi dintre cei mai cunoscuti criminali in serie din lume au fost puse fata in fata pentru a discuta despre copilaria lor zbuciumata si despre momentele ingrozitoare in care au aflat adevarul despre cei pe care ii numeau parinti.

Taylor Swift si Kim Kardashian, vedetele cu cei mai multi admiratori pe Instagram

Cantareata americana Taylor Swift si starleta TV Kim Kardashian sunt personalitatile cu cei mai multi admiratori followers) pe Instagram, o retea sociala care numara peste 400 milioane de utilizatori, transmite Reuters, citat de Mediafax.

Investitiile directe in economie, in scadere. Afacerile care au beneficiat de cei mai multi bani pentru modernizare

Suma investitiilor directe in economie sunt in scadere, sectoarele care au beneficiat de cele mai multe mijloace financiare pentru dezvoltare fiind cel al energiei termice, electrice si apa, cel al industriei prelucratoare, iar in unele ramuri ale economiei nu s-a investit deloc.

Povara unei vieti! Mircea Albulescu: Sunt tot mai aproape de moarte

Este unul dintre cei mai indragiti actori din Romania, dar cu toate acestea, ajuns la 81 de ani, Mircea Albulescu a inceput sa simta povara trecerii timpului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )