Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tara din Europa care a strans mai multi bani decat poate cheltui. Suma a ajuns la 800 de MILIARDE de dolari

Antena3 Antena3,
Tara din Europa care a strans mai multi bani decat poate cheltui. Suma a ajuns la 800 de MILIARDE de dolari

Nu este un secret ca Norvegia a ajuns cea mai prospera tara din Europa, dupa ce si-a descoperit extraordinarele resurse naturale si in primul rand petrolul, care in trecut ii lipsea cu desavarsire, fiind. continuă pe Antena3

Acordul cu Iran face inutil scutul antiracheta din Europa

Implementarea acordului privind programul nuclear iranian, convenit la Geneva, va face ca sistemul american de aparare antiracheta din Europa sa nu mai fie necesar, a declarat ieri ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, arata sursele de presa.

Grapini: China poate aduce mai multi turisti in regiune. Vedem cat luam din felia de tort.

Ministrul delegat pentru Turism si IMM-uri, Maria Grapini, a declarat, marti, la Antena 3, ca Romania trebuie sa profite de dorinta Chinei de a aduce mai multi turisti in Europa. Acest forum s-a intamplat in Bucuresti. S-a vazut foarte clar care este politica regionala. Premierul chinez a specificat care sunt cele patru lucruri pe care le poate dezvolta. Unul dintre ele sa aduca mai multi turisti chinezi in regiune. De aici ramane sa vedem cat luam din felia asta de tort, a declarat Maria .

Putere pentru romii din Europa.

Milioane de oameni din toata Europa sunt afectati de lipsa locurilor de munca si din cauza unei lungi perioade de stagnare economica. Dar nici un grup social nu a fost mai afectat de criza decat romii. In Europa traiesc mai mult de 10 milioane de romi, cei mai multi fiind in Balcani si in cele mai noi state membre ale Uniunii Europene, mai cu seama in Romania, Bulgaria, Slovacia si Ungaria. Ce este cu adevarat socant este ca nivelul lor de trai s-a deteriorat si mai mult de cand au devenit .

Elisabetha Nicopoi Strul, o romanca din Iasi declarata Drept intre Popoare, dupa ce a salvat mai multi evrei in timpul pogromului din Iasi, a incetat din viata

Elisabetha Nicopoi Strul, o romanca din Iasi care a salvat mai multi evrei in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, dupa ce i-a avertizat ca se pregateste un atac impotriva lor si i-a ascuns la ea acasa, a murit la inceputul lunii noiembrie, scrie cotidianul israelian Haaretz.

How to Web 2013 a reunit comunitatea tech din Europa de Sud Est.

Saptamana trecuta How to Web a transformat pentru a patra oara consecutiv Bucurestiul in capitala tehnologiei din Europa de Sud-Est. Desfasurat in jurul conceptului central Sa crestem impreuna, How to Web 2013 a adus in fata celor peste 800 de persoane din audienta mai bine de 40 de vorbitori internationali de calibru de pe 4 continente care au abordat teme precum dezvoltarea de produse inovative la scara globala, valorificarea contextului local sau tehnologiile viitorului. In paralel a avut .

A inceput forumul economic China-Europa. Premierul chinez: Dorim sa avem schimburi comerciale cu tarile din Europa

Premierul Chinei, impreuna cu Victor Ponta si alti 15 premieri din Europa Centrala si de Est si China sunt in acest moment la Palatul Parlamentului. A inceput forumul economic la care pe langa liderii de.

Firmele de proiectare de casa care lucreaza cu Primaria Focsani primesc de trei ori mai multi bani

Municipalitatea a decis sa schimbe indicatorii tehnici pentru asfaltarea unor strazi din municipiu, umfland banii pentru firmele de proiectare.

Mai multi primari germani ii cer lui Merkel fonduri pentru imigrantii romani si bulgari.

Primarii a 15 orase germane au trimis o scrisoare liderilor Uniunii Crestin-Democrate CDU) si Partidului Social-Democrat SPD) prin care cer fonduri suplimentare pentru imigrantii din Romania si Germania, transmite Mediafax. Cei 15 primari si un consilier municipal au cerut cancelarului german, Angela Merkel, presedintele CDU, lui Horst Seehofer, liderul Uniunii Crestin-Sociale, dar si lui Sigmar Gabriel, presedintele SPD, fonduri suplimentare pentru a face fata imigrantilor romani si .

UPDATE Dezbatere buget 2014: Claudiu Saftoiu vrea mai multi bani de la bugetul de stat pentru redeschiderea emisiei TVR in Republica Moldova

Comisiile reunite de buget au reluat joi dezbaterea privind proiectul de buget pe anul 2014. Prima sedinta a parlamentarilor a inceput intr-o atmosfera incordata. Parlamnetarii PDL si cei ai USL au avut mai multe replici suburbane.

Romania a obtinut doar un sfert din fondurile europene atrase de Polonia.

Topul statelor-magnet pentru fondurile europene are un lider incontestabil-Polonia. Romania s-a plasat anul trecut pe locul 7, cu sume atrase de 3,44 miliarde euro la contributii de 1,45 miliarde. Vestea buna este ca am atras mai multi bani decat au reprezentat contributiile tarii noastre la bugetul de 138 mililarde euro al UE. Vestea proasta este ca ne situam mult sub Polonia-a reusit sa fie pe primul loc si la valoarea sumelor atrase, nu doar la castigul net, depasind chiar si .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )