Libnet.ro
UNICEF

12:30

Putere pentru romii din Europa.

România Liberă România Liberă,
Putere pentru romii din Europa.

Milioane de oameni din toata Europa sunt afectati de lipsa locurilor de munca si din cauza unei lungi perioade de stagnare economica. Dar nici un grup social nu a fost mai afectat de criza decat romii. In Europa traiesc mai mult de 10 milioane de romi, cei mai multi fiind in Balcani si in cele mai noi state membre ale Uniunii Europene, mai cu seama in Romania, Bulgaria, Slovacia si Ungaria. Ce este cu adevarat socant este ca nivelul lor de trai s-a deteriorat si mai mult de cand au devenit . continuă pe România Liberă

How to Web 2013 a reunit comunitatea tech din Europa de Sud Est.

Saptamana trecuta How to Web a transformat pentru a patra oara consecutiv Bucurestiul in capitala tehnologiei din Europa de Sud-Est. Desfasurat in jurul conceptului central Sa crestem impreuna, How to Web 2013 a adus in fata celor peste 800 de persoane din audienta mai bine de 40 de vorbitori internationali de calibru de pe 4 continente care au abordat teme precum dezvoltarea de produse inovative la scara globala, valorificarea contextului local sau tehnologiile viitorului. In paralel a avut .

A inceput forumul economic China-Europa. Premierul chinez: Dorim sa avem schimburi comerciale cu tarile din Europa

Premierul Chinei, impreuna cu Victor Ponta si alti 15 premieri din Europa Centrala si de Est si China sunt in acest moment la Palatul Parlamentului. A inceput forumul economic la care pe langa liderii de.

Tara din Europa care a strans mai multi bani decat poate cheltui. Suma a ajuns la 800 de MILIARDE de dolari

Nu este un secret ca Norvegia a ajuns cea mai prospera tara din Europa, dupa ce si-a descoperit extraordinarele resurse naturale si in primul rand petrolul, care in trecut ii lipsea cu desavarsire, fiind.

Acordul cu Iran face inutil scutul antiracheta din Europa

Implementarea acordului privind programul nuclear iranian, convenit la Geneva, va face ca sistemul american de aparare antiracheta din Europa sa nu mai fie necesar, a declarat ieri ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, arata sursele de presa.

Brasovul si-a depus oficial candidatura la Jocurile Olimpice de Iarna pentru Tineret din 2020

Brasovul si-a depus oficial candidatura pentru organizarea Jocurilor Olimpice de Iarna pentru Tineret din 2020, dupa succesul editiei din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European FOTE).

Scutul anti-racheta din Europa, la momentul adevarului

Dar de ce ne-ar trebui noua, neaparat, amplasarea scutului american anti-racheta, chiar daca anticipam ca nicio racheta nu va fi trasa, de nicaieri, asupra noastra cum spunea George Friedman la Bucuresti) si niciun interceptor nu va fi lansat vreodata din bateriile de la Deveselu? Simplu: din acelasi motiv pentru care nu il doreste Rusia aproape de frontierele sale, in raza sa de actiune. Scutul inseamna, indirect, putere. in plus pentru unii, in minus pentru altii. Putere simbolica, daca vreti, dar tot putere.

Rusia: Scutul antiracheta din Europa, inutil dupa acordul cu Iranul.

Acordul obtinut in dosarul nuclear iranian va elimina necesitatea amplasarii unui scut antiracheta in Europa, a declarat luni seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, potrivit Mediafax. In cazul realizarii intelegerilor cu Iranul, motivul invocat pentru justificarea punerii in functiune a unui sistem de aparare antiracheta in Europa va inceta sa mai existe, a afirmat Serghei Lavrov, in cadrul unui forum mediatic ruso-italian care are loc la Roma. Statele Unite au inceput sa instaleze pe .

Premierii din Europa Centrala si de Est si China se reunesc marti la Bucuresti

Oficiali din guvernele a 17 tari si peste 1. 500 de oameni de afaceri sunt asteptati marti dimineata la Palatul Parlamentului, pentru a participa la Forumul Economic si Comercial China - Europa Centrala si de.

Premierii din Europa Centrala si de Est si China se reunesc marti la Bucuresti.

Premierii din 17 state se reunesc la Bucuresti pentru a participa la editia a doua a Forumului Economic si Comercial China - Europa Centrala si de Est. La lucrarile Forumului, vor participa alaturi de premierul Victor Ponta si primerul chinez, Li Keqiang, care efectueaza o vizita oficiala in tara noastra, sefii de guvern ai Albaniei, Bosniei-Hertegovina, Bulgariei, Cehiei, Croatiei, Estoniei, Lituaniei, Macedoniei, Muntenegrului, Poloniei, Serbiei, Slovaciei, Sloveniei si Ungariei si ministrul .

Steaua a remizat cu Schalke, scor 0-0, si este eliminata din Europa

Steaua ramane fara victorie in grupa E a Ligii Campionilor, dupa ce a incheiat la egalitate, scor 0-0, in meciul de pe Arena Nationala din Bucuresti cu Schalke 04. in conditiile in care FC Basel s-a impus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )