Libnet.ro
UNICEF

22:15

O tara din Europa va renunta la cash din 2023

B1 B1,
O tara din Europa va renunta la cash din 2023

In acest moment, doar 18% din totalitatea tranzactiilor efectuate pe teritoriul tarii implica bancnotele fizice, informeaza World Economic Forum, dupa cum informeaza Gandul. Trecerea la un sistem. continuă pe B1

Asa va arata primul restaurant subacvatic din Europa (FOTO)

Primul restaurant subacvatic din Europa se va deschide in Norvegia si se va numi Under. Lucrarile vor incepe in luna februarie 2018 si se vor finaliza in 2019. Jumatate din local va.

Care este situatia pensiilor private romanesti, in comparatie cu cele din Europa

Fondurile de pensii private din Romania Pilonul II si III) s-au clasat pe locul noua anul trecut in topul celor mai performante fonduri din Europa cu un randament real de 5%, arata un studiu al.

Gabriela Firea despre eliminarea taxei de mediu de catre PSD si ALDE: Fara taxa de mediu, au venit toate rablele din Europa in Romania si in special in Capitala

Fara taxa de mediu, au venit toate rablele din Europa in Romania si in special in Capitala, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, in cadrul unui intervia acordat Adevarul. Acesta a intrebat ca ii va intreba pe bucuresteni daca doresc introducerea unei taxe de mediu fiindca nu avem cum sa continuam asa.

Gabriela Firea anunta o posibila taxa pentru intrarea cu masina in centrul Bucurestiului si critica eliminarea taxei de mediu de catre PSD si ALDE: Fara taxa de mediu, au venit toate rablele din Europa in Romania si in special in Capitala

Fara taxa de mediu, au venit toate rablele din Europa in Romania si in special in Capitala, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, in cadrul unui interviu acordat Adevarul. Aceasta a declarat ca ii va intreba pe bucuresteni daca doresc introducerea unei taxe de mediu fiindca nu avem cum sa continuam asa.

Noua Zeelanda, pe cale sa devina prima tara din Asia-Pacific ce legalizeaza complet marijuana

Noua Zeelanda ar putea deveni prima tara din zona Asia-Pacific ce va legaliza cannabisul pentru uz personal. O improbabila alianta de partide populiste, de centru si de stanga a pus deja politicile privind drogurile pe agenda viitorului guvern, informeaza Reuters.

Business report: Cum pregateste BNR limitarea indatorarii romanilor; Suferinta business-ului romanesc: avem cel mai mic numar de firme cu crestere rapida din Europa Continentala; Dobanda fixa a ajuns o varianta mai buna la creditul de casa decat cea vari

Litoralulromanesc. ro: Unii hotelieri ar putea majora tarifele cu peste 10% anul viitor. In cea mai mare parte, hotelurile de pe litoralul romanesc au anuntat ca vor mentine anul. Aproape 7. 000 de firme vor fi premiate la cea de-a XXIV-a editie a Topului Firmelor din Bucuresti. Peste 6. 800 firme vor fi premiate, marti, 24 octombrie 2017, in cadrul celei de-a 25-a editii a Topului Firmelor.

O tara din NATO isi va creste bugetul apararii la 2,5% din PIB pana in anul 2030

Miscarile belicoase ale Rusiei din ultima vrme nu au ramas fara efect. Dupa ce SUA au solicitat statelor NATO sa isi suplimenteze bugetele Apararii cu pana la 2% din PIB, este randul unei.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2597 seconds )