Libnet.ro
UNICEF

12:00

Care este situatia pensiilor private romanesti, in comparatie cu cele din Europa

Antena3 Antena3,
Care este situatia pensiilor private romanesti, in comparatie cu cele din Europa

Fondurile de pensii private din Romania Pilonul II si III) s-au clasat pe locul noua anul trecut in topul celor mai performante fonduri din Europa cu un randament real de 5%, arata un studiu al. continuă pe Antena3

iNGRIJORATOR! Situatia pensiilor private romanesti. Cum stam fata de Europa

Fondurile de pensii private din Romania, pe locul 9 in Europa, cu un randament de 5%. Doar anul trecut romanii au virat contributii in valoare de 5,9 mld. lei la fondurile Pilonul II, dupa ZF.

Care este legatura dintre un nivel ridicat de inflamatie in organism si aparitia gandurilor suicidale

De-a lungul timpului, cercetarile de specialitate au subliniat din ce in ce mai mult faptul ca un nivel ridicat de inflamatie in organism este cauza principala a declansarii feluritelor afectiuni. S-a stabilit ca inflamatia poate aparea la nivelul oricarui organ intern, contribuind astfel de aparitia ateroclerozei, a atacurilor de cord, astmului si diabetului. Exista tot mai multe dovezi ca inflamatia cronica este asociata cu un nivel ridicat de inflamatie la nivelul creierului, este de parere John H. Krystal, profesor de psihiatrie la Universitatea Yale. Un studiu publicat recent in jurnalul de specialitate Biological Psychiatry sugereaza o puternica asociere intre inflamatia creierului si aparitia mai multor forme de depresie, in special prezenta gandurilor suicidale, scrie health. usnews. com.

Are familia lui, dar iata care este femeia pentru care Gigi Becali ar lasa totul!

Si-au facut propria cariera, au familile lor, insa pentru o singura persoana sunt in stare sa renunte la tot! Este vorba despre cea care le-a dat viata. Urmariti un material special, realiza.

A fost arestat dupa ce a postat Buna dimineata pe Facebook. Care este explicatia politistilor

Politia israeliana a arestat din greseala, apoi a eliberat un palestinian care postase pe Facebook Buna dimineata in araba, dupa ce algoritmul retelei de socializare a tradus eronat.

incepe faza finala a procesului in care este judecata Elena Udrea. Sentinta va fi definitiva

La Curtea Suprema incepe, luni, faza finala a procesului Gala Bute, in care sunt judecati Elena Udrea si Rudel Obreja.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )