Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tara moarta, cel mai de succes documentar romanesc al anului 2017

Adevărul Adevărul,
Tara moarta, cel mai de succes documentar romanesc al anului 2017

Productia Tara moarta, pentru care Radu Jude a fost recent premiat pentru regie la festivalul de film La Orquidea Cuenca), este cel mai vizionat documentar al anului 2017. continuă pe Adevărul

Cel mai de succes documentar romanesc iti arata trecutul sumbru al tarii

Daca nu ai apucat sa vezi cel mai de succes documentar romanesc din 2017, inca nu e timpul pierdut. Asa vei descoperi o parte din istoria Romaniei despre care nu se vorbeste prea mult. Documentarul Tara moarta este o productie Hi Film si Fast Film, sub coordonarea Adei Solomon. A avut premiera internationala in sectiunea Signs [].

Ce scrie presa internationala despre proteste: Romania se confrunta cu cel mai mare pericol din 90

Protestele antiguvernamentale au intrat in atentia presei internationale inca de la inceputul anului si au devenit aparitii saptamanale in publicatiile straine. Cel mai recent astfel de articol a aparut in Euronews care titreaza ca democratia din.

Cel mai batran PENIS din lume! Unde a fost descoperit organul sexual care a intrat in Cartea Recordurilor

Cel mai batran penis din lume are 100 de milioane de ani. Specialistii au descoperit cel mai batran penis din lume. Este vorba despre organul reproducator al unui.

Sprijinul pentru moneda euro este cel mai ridicat din 2004

Sprijinul pentru moneda euro este cel mai ridicat din 2004 in zona euro, iar optimismul cu privire la viitorul Uniunii Europene UE) intrece pesimismul, potrivit unui nou sondaj Eurobarometru publicat astazi.

Carmen Harra, previziuni despre cel mai negru an, 2018: Va fi un an in care trebuie sa fim atenti la tot ce se intampla

Carmen Harra, previziuni despre cel mai negru an al umanitatii: 2018! Celebra prezicatoare spune c n anul care vine ne asteapta momente extrem de dificile si asta din cauza alegerilor deloc bune pe care le-am.

Cel mai mare numar de migranti internationali, aproape 50 de milioane, traiesc in Statele Unite/ Numarul total de migranti este de 258 de milioane

Un numar aproximativ de 258 de milioane de persoane sunt migranti internationali, potrivit Organizatiei Natiunilor Unite. Cel mai mare numar de migranti internationali, aproape 50 de milioane, traiesc in Statele Unite, noteaza Reuters.

Cel mai scump Galaxy Note 8 vine la pachet cu un tablou de agatat pe perete

In anul acesta, valoarea smartphone-urilor de top a depasit cateva praguri importante. Cel mai relevant detaliu a tinut de pret, iar Galaxy Note 8 a ocupat locul doi, dupa iPhone X. Amatorii de telefoane premium au avut ocazia in 2017 sa cheltuiasca peste 4500-5000 lei pe un smartphone. Cu astfel de sume generoase ai in [].

VIDEO Pana masiva de curent la aeroportul din Atlanta, cel mai aglomerat din lume

Cel mai aglomerat aeroport din lume, aeroportul din Atlanta a fost afectat duminica de o masiva pana de curent care a dus la sute de intarzieri sau anulari ale zborurilor, scrie AFP.

Marturia cutremuratoare a unui junior batut si umilit de antrenorul Centrului de Excelenta. Cel mai rau durea cand ma injura de mortii mamei

Un nou caz de abuz impotriva copiilor din sportul romanesc a iesit la lumina. Camelia Racasan are un fiu, Razvan, nascut in august 1998. Femeia sustine ca baiatul sau, care era legitimat.

Piturca se autopropune la Dinamo: E cel mai mare club din Liga 1

Victor Piturca spune ca, in eventualitatea in care ar ajunge la Dinamo, va instaura o hegemonie in Liga 1 pentru echipa din Stefan cel Mare.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )