Libnet.ro
UNICEF

06:00

Tara noastra plateste 25.600 de euro pentru statutul de observator in cadrul OCDE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tara noastra plateste 25.600 de euro pentru statutul de observator in cadrul OCDE

Tara noastra plateste anul acesta 25. 600 de euro pentru statutul de observator in cadrul Comitetului pentru Turism al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern publicat pe site-ul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului MDRT). continuă pe Ziarul Bursa

Tara noastra gazduieste Conferinta Europeana pentru Microcreditarea IMM-urilor cu sprijinul Comisiei Europene

In perioada 8-9 noiembrie 2012, tara noastra gazduieste Conferinta Europeana pentru Microcreditarea IMM-urilor cu sprijinul Comisiei Europenere, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

BEI acorda un imprumut de 27 milioane euro pentru reabilitarea cladirilor din Sectorul 4

Banca Europeana de Investitii BEI) acorda un imprumut de 27 milioane euro pentru finantarea reabilitarii energetice a cladirilor rezidentiale din tara noastra, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

Uniunea Europeana ar putea sa-si reia platile catre tara noastra in cadrul Programul Operational de Pescuit

Uniunea Europeana ar putea sa-si reia platile catre tara noastra pentru Programul Operational de Pescuit, informeaza sursele de presa.

BERD, BEI, BM au anuntat un plan de actiune de peste 30 de miliarde de euro pentru 2013-2014

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), Banca Europeana de Investitii BEI) si Banca Mondiala BM) au anuntat astazi un nou plan de actiune pentru Europa Centrala si de Est in valoare de peste 30 de miliarde de euro pentru 2013-2014, transmite AFP, conform HotNews. ro.

Romania ar putea recastiga accesul la 320 de milioane de euro. Uniunea Europeana ar putea sa-si reia platile catre tara noastra in cadrul unui program operational

Uniunea Europeana ar putea sa-si reia platile catre Romania pentru Programul Operational de Pescuit. Este vorba despre 320 de milioane de euro, plati suspendate la inceputul anului din cauza problemelor.

Romania ar putea recastiga accesul la 320 de milioane de euro. Uniunea Europeana ar putea sa reia platile catre tara noastra in cadrul unui program operational

Uniunea Europeana ar putea sa-si reia platile catre Romania pentru Programul Operational de Pescuit. Este vorba despre 320 de milioane de euro, plati suspendate la inceputul anului din cauza problemelor.

Distribuitorul oficial Hyundai in Bulgaria a primit o amenda de opt milioane euro pentru practici anticoncurentiale

Autoritatile bulgare din domeniul concurentei au amendat distribuitorul oficial Hyundai cu aproape 16 milioane leva circa opt milioane euro) din cauza unor practici care incalca legile concurentei, scrie publicatia bulgariaoggi. com. Cinci dealeri care au facut afaceri cu distribuitorul au primit sanctiuni mai mici, totalizand peste 200. 000 euro.

Politic Show: Sondaj CSOP. Locomotiva Antonescu pierde aburi si procente. PNL gafaie in urma PSD; Lazaroiu, despre numirea lui Raed Arafat la Ministerul Sanatatii: Sunt semne bune; 80 de milioane euro pentru baronii USL

Antonescu, despre absenta de la Cotroceni: N-am ce discuta in astfel de imprejurari cu Basescu. Presedintele Senatului, Crin Antonescu, presedinte al PNL. MRU, clonat pe Facebook. Clona face propaganda pentru casatoriile gay. Gherila virtuala a luat startul inaintea campaniei electorale. Liderul Fortei Civice.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1999 seconds )