Libnet.ro
UNICEF

01:05

IN TARA NOASTRA: Pretul benzinei a scazut sub media europeana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN TARA NOASTRA: Pretul benzinei a scazut sub media europeana

Pretul fara taxe al benzinei pe piata din tara noastra a scazut sub media europeana, in timp ce pretul motorinei este in continuare mai mare cu 2%. continuă pe Ziarul Bursa

Veste buna pentru soferi. Pretul benzinei in Romania a scazut sub media europeana

Pretul fara taxe al benzinei pe piata din Romania a scazut sub media europeana, in timp ce pretul motorinei este in continuare mai mare cu 2%, arata ultimele date ale publicatiei Oil Bulletin a Comisiei.

POTRIVIT INS, IN TARA NOASTRA: Productia de carne a scazut la toate speciile de animale

Productia de carne a tarii noastre a scazut la toate speciile de animale ovine, caprine, porcine si bovine) in luna martie 2019, fata de perioada similara a anului trecut, dar a crescut la pasari, potrivit datelor publicate, astazi, de Institutul National de Statistica /INS/.

ADRIAN TANASE, BURSA DE VALORI BUCURESTI Educatia financiara sufera foarte tare in tara noastra

Educatia financiara sufera foarte tare in tara noastra, fapt ce se vede in valoarea in scadere a tranzactiilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), precum si in participarea populatiei la fondurile de investitii, a declarat astazi, Adrian Tanase, directorul general al BVB, in cadrul unei conferinte de presa.

IN TARA NOASTRA, IN 2019: Comisia Europeana a revizuit in scadere la 3,3% estimarile privind evolutia economiei

Comisia Europeana a revizuit, astazi, in scadere la 3,3% estimarile privind cresterea economiei romanesti in acest an, in conditiile in care, in luna ianuarie, Executivul comunitar indica un avans al produsului intern brut de 3,8%.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2126 seconds )