Libnet.ro
UNICEF

20:15

IN TARA NOASTRA, IN PRIMUL TRIMESTRU: Investitiile imobiliare depasesc 117 milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN TARA NOASTRA, IN PRIMUL TRIMESTRU: Investitiile imobiliare depasesc 117 milioane de euro

Volumul investitiilor in imobiliare, din primul trimestru al anului, a fost de 117,5 milioane euro, situandu-se la un nivel similar cu Ungaria, potrivit datelor transmise, luni, de firma de consultanta imobiliara CBRE. continuă pe Ziarul Bursa

Investitiile imobiliare din Romania depasesc 117 milioane de euro, in primul trimestru

Volumul investitiilor imobiliare din Romania din primul trimestru al anului a fost de 117,5 milioane euro, situandu-se la un nivel similar cu Ungaria, unde s-au inregistrat 123 milioane de euro, arata datele companiei de consultanta imobiliara CBRE.

IN PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI: Sistemul bancar, profit de 1,84 miliarde lei

Sistemul bancar a realizat un profit de 1,84 miliarde de lei, in primul trimestru din acest an, iar totalul activelor la valoare neta se situa la 451,9 miliarde de lei, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei.

TURCIA, PRIMUL TRIMESTRU 2019: Economia s-a contractat in ritm anual cu 2,6%

Economia turca s-a contractat in ritm anual cu 2,6% in primul trimestru din 2019, in linie cu estimarile, transmit Anadolu si Reuters.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN ACEST AN: Veniturile principalelor banci de investitii din lume, crestere de 6%

Veniturile principalelor banci de investitii din lume, obtinute din tranzactii cu materii prime, vanzarea derivatelor si alte activitati din sector, au crescut cu 6% in primul trimestru din acest an, in urma majorarii castigurilor din titei, se arata intr-un studiu realizat de compania de analize Coalition, transmite Reuters.

Deficitul bugetului general consolidat a CRESCUT cu 88,4% in primul trimestru

Deficitul bugetului general consolidat a crescut enorm in primul trimestru al anului. Potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor, bugetul general consolidat, care include atat bugetul de stat, cat.

Economia Turciei a scazut cu 2,6% in primul trimestru din 2019

Economia turca s-a contractat in ritm anual cu 2,6% in primul trimestru din 2019, in linie cu estimarile, transmit Anadolu si Reuters. Turcia, o mare economie emergenta perceputa candva ca o stea in ascensiune de catre investitorii internationali, a intrat in recesiune tehnica doua trimestre consecutive de scadere) in a doua parte a anului trecut, dupa ce lira turceasca s-a depreciat cu 36% fata de dolar si costurile de imprumut au crescut.

Pierderi de 1 miliard dolari pentru Uber, in primul trimestru din acest an

Uber Technologies a raportat pierderi de 1 miliard de dolari, in primul trimestru a acestui an, la scurta vreme de la listarea la bursa, dar o crestere importanta a veniturilor si investitii substantiale in serviciul de livrare de mancare.

ANUL ACESTA, IN TARA NOASTRA: Piata bauturilor racoritoare, estimata la 6,5 miliarde lei

Piata bauturilor racoritoare din tara noastra ar putea depasi, in acest an, nivelul de 6,5 miliarde de lei, prin cele peste 800 de companii inregistrate in acest sector, reiese dintr-o analiza de specialitate, publicata, ieri.

ANALIZA BLOOMBERG: Tara noastra, vulnerabila la razboiul comercial

Tara noastra se afla intre statele vulnerabile la razboiul comercial, potrivit unei analize realizata de Bloomberg care a evaluat 21 de economii aflate in dezvoltare din intreaga lume.

POTRIVIT EUROSTAT, ANUL TRECUT: Tara noastra, 2,594 milioane de gospodarii cu copii

Tara noastra se afla printre statele UE cu cea mai mare proportie a gospodariilor cu copii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )