Libnet.ro
UNICEF

01:05

La Targu Mures avem cele mai tari Servicii Speciale din Lume: Serviciile cu Nevoi Speciale

România Liberă România Liberă,
La Targu Mures avem cele mai tari Servicii Speciale din Lume: Serviciile cu Nevoi Speciale

Un incarcator cu sase cartuse intregi s-a evaporat din bandulierele agentilor de la Serviciul pentru. continuă pe România Liberă

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Dictare

Bula la dictare. Bula: Ce ati spus dl. profesor? Dl. profesor: Nu mai repet a 2-a oara! Bula: Du-te dracu! Dl. profesor: Ce ai spus ? Bula: Nu mai repet a 2-a.

Cele mai tari bancuri despre conducatori. Seful este ca zapada, dupa ce dispare, se face vremea frumoasa

Sefii sunt adesea ironizati de amatorii de umor, devenind protagonistii unor bancuri de pomina pe Internet. Va prezentam o selectie a celor mai reusite glume despre acestia.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Bataia

Alinuta: Mama, un baiat m-a batut azi la scoala!!! Mama: Da? Si poti sa-l identifici? Alinuta: Da, am o ureche de-a lui in ghiozdan.

Unul dintre cele mai tari jocuri de pe Facebook, atacate de hackeri

Unele jocuri de pe Facebook dau, de multe ori, dependenta utilizatorilor, insa acestea pot veni, in unele situatii, si cu anumite riscuri. De data aceasta este vorba despre un joc extrem de.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Mobila

Doi amici din Ardeal se intalnesc la un pahar de tuica. - Vad ca lucrurile stau mai bine intre tine si sotia ta! V-am vazut trebaluind prin curte si ca ati taiat lemne impreuna. - Pe naiba, imparteam mobila din.

My Fair Lady, una dintre cele mai aplaudate productii private de musical din Romania, revine pe scena Salii Palatului (FOTO)

My Fair Lady, una dintre cele mai aplaudate productii private de musical din Romania, revine pe scena Salii Palatului, miercuri, 2 octombrie, de la ora 19:30. in acompaniamentul orchestrei live condusa.

Peste 100 de companii ofera mii de joburi la Targul de Cariere. Cele mai cautate domenii

Targul de Cariere prezinta cele mai interesante oportunitati de angajare alaturi de invitati cu povesti incredibile despre cariera.

Cele mai avantajoase fonduri de pensii facultative Pilon III

Orice roman poate sa isi completeze pensia publica cu o pensie facultativa. Am comparat care sunt cele mai avantajoase fonduri de pensii, din punct de vedere al comisioanelor si al randamentului.

Barna da inapoi cu privire la sustinerea lui Nicusor Dan pentru primaria Capitalei: Mai e si Vlad Voiculescu. Sa identificam candidatul cu cele mai mari sanse

Presedintele USR Dan Barna a declarat duminica intr-un interviu pentru Mediafax ca in privinta alegerilor pentru Primaria Capitalei Nicusor Dan e un om cu foarte bune sanse pentru Bucuresti, insa subliniaza ca mai e si Vlad Voiculescu si ca Opozitia trebuie sa identifice candidatul cu cele mai mari sanse.

Cele mai ciudate machiaje de Halloween in 2019

Mai este doar o luna pana la Halloween, iar daca anul acesta participi la vreo petrecere si vrei sa atragi atentia tuturor printr-un machiaj extrem de cool, iata sursa perfecta de inspiratie! .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2608 seconds )