Libnet.ro
UNICEF

07:15

Targul de carte Final Frontier aduna cele mai importante aparitii SFFantasy

Adevărul Adevărul,
Targul de carte Final Frontier aduna cele mai importante aparitii SFFantasy

Targul de carte SFFantasy Final Frontier, care le propune cititorlor cele mai importante aparitii editoriale ale genului, se va desfasura pe 28 si 29 martie, la Nexus Gamers Club din Bucuresti, vedetele acestei editii fiind scriitorii Sebastian A. Corn si Oliviu Craznic. continuă pe Adevărul

Ion Iliescu, privind absenta sa din ultima perioada de la sedintele de partid: Am si eu o varsta, voi merge selectiv, la cele mai importante

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a explicat ca motivul principal al absentei sale din ultima perioada de la sedintele de partid este varsta inaintata, scrie Stiri pe surse. Am si eu o varsta, n.

Cele mai importante 7 lucruri pe care sa le stii cand folosesti Facebook

Multi oameni in ziua de azi petrec prea mult timp pe Facebook, iar astfel pot aparea situatii dificile daca reteaua sociala nu este utilizata corespunzator. Pentru ca o retea sociala sa fie de succes,aceasta trebuie sa fie foarte usor de utilizat, iar Facebook exceleaza la acest capitol. Dar in spatele acestei simplitati se ascunde ceva [].

Cele mai grele intrebari de mecanica din chestionarele auto

Cele mai grele intrebari de mecanica din chestionarele auto. Multi candidati la examenele auto pica pe rupte din cauza intrebarilor de la proba teoretica. Printre intrebarile care dau cel mai mult de furca viitorilor soferi se numara cele referitoare la mecanica.

Cele mai potrivite telefoane pentru femei: Cadouri de 8 martie care incap in poseta

Cele mai potrivite telefoane pentru femei au un design foarte frumos si beneficiaza, printre altele, de camere foto extrem de performante. Cum aspectul unui smartphone este primul lucru care se observa, cele mai potrivite telefoane pentru femei nu aveau cum sa fie decat unele dintre cele mai frumoase de pe piata. Am inclus in acest [].

Cele mai frumoase trasee montane din Romania: Incursiune in Tara Oasului, taramul peisajelor de vis si cea mai pitoreasca zona etno-folclorica a tarii

Tara Oasului este cea mai originala si mai pitoreasca zona etno-folclorica a Romaniei. Traseul Valea Talnei Luna Ses Varful Pietroasa este unul dintre cele mai interesante trasee montane din Romania, mai ales pentru ca in varful muntelui poti admira o formatiune muntoasa care are o forma antropomorfa- Sfinxul Oasului.

FOTO Cele mai frumoase trasee montane din Maramures. Traseele din Muntii Rodnei, cele mai cautate

Printre cele mai frumoase trasee montane din Romania se numara si cele din Maramures. Spre exemplu, in Parcul National Muntii Rodnei exista nu mai putin de 19 trasee turistice pentru iubitorii muntelui.

Cele mai urmarite seriale din Romania

Cele mai urmarite seriale de televiziune din Romania sunt difuzate de Pro TV, Kanal D si Acasa TV. Iata care au fost cele mai de succes productii in luna februarie, luna in care romanii au urmarit, in numar foarte mare, actiunea acestora.

Cele mai bune site-uri de muzica: De unde sa descarci sau sa cumperi cele mai noi piese

Pentru a avea acces la cele mai noi piese trebuie sa vezi cele mai bune site-uri de muzicaexistente in acest moment pe piata. Industria muzicala s-a adaptat erei in care traim, asa ca in ziua de azi gasesti cele mai noi piese pe cele mai bune site-uri de muzica. Daca esti confuz si nu stiicare [].

Cele mai bune becuri LED. Cum alegem oferta cea mai buna pentru fiecare

Becurile LED au devenit tot mai populare in ultima vreme, din moment ce facturile la electricitate au inceput sa usture la buzunar. Adevarul va prezinta cum alegem cele mai bune becuri LED.

Vedetele au celebrat cele mai iconice si influente femei din lume, la Bucuresti

Sase din cele mai iconice si influente femei din istorie au reprezentat tema unui eveniment organizat joi seara la The Grand-JW Marriott din Bucuresti, manifestare la care au luat parte mai multe vedete din showbiz.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2668 seconds )