Libnet.ro
UNICEF

22:45

Targul de Craciun din Capitala se deschide astazi, odata cu aprinderea iluminatului festiv 10 milioane de beculete in Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Targul de Craciun din Capitala se deschide astazi, odata cu aprinderea iluminatului festiv 10 milioane de beculete in Bucuresti

Targul de Craciun din Capitala se deschide joi, in Piata Constitutiei, si tot atunci va fi aprins iluminatul festiv de sarbatorile de iarna. Primaria Capitalei, prin Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, da astfel startul sarbatorilor de iarna. Spectacolul de deschidere va fi sustinut de Corul de copii Radio, Lidia Buble, Voltaj si Loredana Banda Agurida, informeaza PMB, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Cand se deschide Targul de Craciun din Capitala

Targul de Craciun din Capitala se deschide joi, in Piata Constitutiei, si tot atunci va fi aprins iluminatul festiv de sarbatorile de iarna. Primaria Capitalei, prin Centrul de Creatie,.

Tragedie la targul de Craciun din Berlin! Barbat lovit mortal de un rollercoaster. Totul s-a intamplat sub privirile disperate ale celor din familie

Un barbat si-a gasit sfarsitul intr-un mini-parc de distractii aflat in zona organizata pentru targul de Craciun din Berlin. Barbatul a fost lovit mortal de unul dintre vagoanele unui.

Primaria Capitalei plateste circa 12 milioane lei pentru luminitele de Craciun din acest an

Primaria Capitalei plateste circa 12 milioane lei pentru luminitele de Craciun din acest an, potrivit informatiilor furnizate de municipalitate la solicitarea HotNews. ro. De acesti bani municipalitatea a inchiriat si cumparat 10 milioane de LED-uri desfasurate pe 920 de kilometri, figurine 2D si 3D, simboluri fotbalistice, brazi gigant si reprezentarea Sistemului Solar. Lucrarile au fost facute de Compania Municipala Iluminat Public. Luminitele vor fi aprinse pe 28 noiembrie cand va fi deschis si Targul de Craciun. Desi este un an mai greu din punct de vedere financiar, primarul Gabriela Firea plateste cu aproape 2 milioane de lei mai mult pentru luminitele de Craciun fata de anul trecut.

Care sunt spitalele din Capitala care au ramas fara apa calda si caldura. Ce se intampla cu pacientii

Apa calda este din nou o problema pentru Bucuresteni. Cea mai grava parte este ca acest lucru lipseste si in unele spitale din Capitala. Ce se intampa acum cu pacientii si care sunt solutiile de compromis pentru cele mai importante blocuri operatorii care au nevoie de caldura ? Spitale din Bucuresti fara apa calda Criza .

Incendiu in Centrul Vechi din Capitala, la o cladire de 2 etaje. Focul nu a facut victime

Pompierii intervin, la ora transmiterii stirii, in Centrul Vechi din Capitala, pentru a stinge un incendiu produs la o cladire de doua etaje de pe strada Franceza. Nu sunt persoane ranite, transmite Mediafax.

Cand se aprind luminitele de Craciun in Bucuresti

Cand se aprind luminitele de Craciun in Bucuresti. Targul de Craciun din Capitala se deschide joi, in Piata Constitutiei, si tot atunci va fi aprins iluminatul festiv de sarbatorile de iarna. Prim?.

Targul de Craciun din Chisinau va fi inaugurat pe 21 decembrie

Activitatile dedicate sarbatorilor de iarna se vor desfasura in perioada 1 decembrie 10 ianuarie in Piata Marii Adunari Nationale si in scuarul Catedralei mitropolitane Nasterea Domnului. Evenimentele dedicate sarbatorilor de iarna vor incepe in aceasta duminica cu un program artistic. Formatiile artistice de pe intreg teritoriul Republicii Moldova vor promova dansul si cantecul popular, transmite IPN.

Cat vor costa, de fapt, luminile de Craciun din Bucuresti si cand o sa le vezi

In ultima parte din noiembrie, anual, se discuta despre luminile de Craciun intinse prin Bucuresti. Acum avem si costuri oficiale pentru 2019. Si, ei bine, la pachet cu targul de Craciun,.

O bunica impodobeste acelasi brad de Craciun din 1937. Iata cum arata bradul de 82 de ani!

O bunica si-a dezvaluit bucuria de a impodobi in fiecare an acelasi brad de Craciun cumparat in urma cu 82 de ani. Wilma Jayne Gravenor, in varsta de 82 de ani, din Taunton, Anglia, isi decoreaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )