Libnet.ro
UNICEF

18:15

Tariceanu, atac la Augustin Lazar: Acest Vasile Roaita al Opozitiei

Adevărul Adevărul,
Tariceanu, atac la Augustin Lazar: Acest Vasile Roaita al Opozitiei

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, la atacat sambata pe procurorul general Augustin Lazar, spunand despre aceste ca este un Vasile Roaita al Opozitiei. continuă pe Adevărul

Tariceanu cere iar revocarea lui Lazar. Liderul ALDE il compara pe procurorul general cu eroul comunist Vasile Roaita

Calin Popescu Tariceanu continua sa ceara revocarea procurorului general, liderul ALDE comparandu-l pe procurorul general, intr-o postare pe Facebook, cu Vasile Roaita.

Calin Popescu-Tariceanu, replica dura legata de pensia lui Augustin Lazar

Klaus Iohannis le-a dat un raspuns halucinant celor doi fosti detinuti politici, Ioan Muntean si Marin Iancu, care i-au cerut, vineri, la Cotroceni, sa-l revoce pe Augustin Lazar din functia de procuror.

ALDE: Ne intrebam daca Iohannis ii este doar recunoscator lui Augustin Lazar pentru dosarele inchise sau e doar santajat cu dosarul sotiei sale

ALDE raspunde acuzatilor presedintelui Klaus Iohannis conform carora absenta de la consultarile de la Cotroceni e determinata de dezinteresul fata de situatia justitiei. Partidul condus de Calin Popescu Tariceanu sustine ca presedintele trebuie sa il revoce pe procurorul general Augustin Lazar.

Minciuni scandaloase descoperite in Dosarul Revolutiei.Ce a spus Augustin Lazar despre proiectul trimis la minister

Ana Maria Bujor a prezentat la Antena 3 o serie de minciuni legate de Dosarul Revolutiei. Dosarul Revolutiei nu este nici pe departe cel despre care vorbeste Augustin Lazar. Exista in acest moment in.

Fotografie cu dedicatie pentru Augustin Lazar, postata de Tudorel Toader, cu mesajul Calvarul Aiudului!

In plin scandal generat de acuzatiile aduse procurorului general Augustin Lazar ca ar fi refuzat sa elibereze un disident anticomunist de la inchisoarea de la Aiud, ministrul Justitiei viziteaza acest penitenciar si posteaza o fotografie cu numele tuturor detinutilor politici.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, mesaj pentru Augustin Lazar: Calvarul Aiudului!...

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a transmis un mesaj pe Facebook pentru procurorul general, Augustin Lazar. Tudorel Toader a pus o fotografie realizata la Penitenciarul Aiud, unde Augustin Lazar a fost.

AUGUSTIN LAZAR, INTREBAT DE TUDOREL TOADER DESPRE NEREALIZARILE DIN MANDATUL SAU: Partea plina a paharului a fost mai mare decat partea goala

Augustin Lazar a spus, astazi, in cadrul interviului pe care l-a sustinut pentru ocuparea unui nou mandat de procuror general ca are o experienta de peste 36 de ani, dintre care 20 de ani in functii de conducere.

Tudorel Toader, mesaj subtil pentru Augustin Lazar: Ce a postat ministrul Justitiei pe Facebook (FOTO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a publicat vineri un mesaj cu subinteles pentru procurorul general Augustin Lazar. Toader a postat pe Facebook de la Penitenciarul Aiud, acolo unde, in anii 80, Lazar.

Augustin Lazar si Tudorel Toader se bat in imobile - Cine are VILA mai mare? Imagini cu PALATELE liderilor justitiei (FOTO)

Ministerul Justitiei, Tudorel Toader, si procurorul general, Augustin Lazar, se bat pentru titlul de cine are vila mai mare. Lazar detine una dintre cele mai elegante si impunatoare imobile din Alba.

Sorina Matei, dezvaluiri in cazul lui Augustin Lazar: Niciun procuror nu putea fi seful comisiei de liberari a penitenciarului fara a semna un protocol cu securitatea (VIDEO)

Procurorul general Augustin Lazar a spus in repetate randuri ca nu a avut nicio legatura cu Securitatea, in momentul in care ocupa postul de procuror la Penitenciarul Aiud. Jurnalista Sorina Matei a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )