Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, mesaj pentru Augustin Lazar: Calvarul Aiudului!...

Antena3 Antena3,
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, mesaj pentru Augustin Lazar: Calvarul Aiudului!...

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a transmis un mesaj pe Facebook pentru procurorul general, Augustin Lazar. Tudorel Toader a pus o fotografie realizata la Penitenciarul Aiud, unde Augustin Lazar a fost. continuă pe Antena3

Tudorel Toader, replica pentru Liviu Dragnea: Fiecare face ceea ce stie si ce crede (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a comentat joi declaratia lui Liviu Dragnea, potrivit careia acesta nu ar mai avea spijinul PSD. intrebat daca se teme de o remaniere, ministrul Justitiei a raspuns:.

Tudorel Toader, mesaj subtil pentru Augustin Lazar: Ce a postat ministrul Justitiei pe Facebook (FOTO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a publicat vineri un mesaj cu subinteles pentru procurorul general Augustin Lazar. Toader a postat pe Facebook de la Penitenciarul Aiud, acolo unde, in anii 80, Lazar.

Fotografie cu dedicatie pentru Augustin Lazar, postata de Tudorel Toader, cu mesajul Calvarul Aiudului!

In plin scandal generat de acuzatiile aduse procurorului general Augustin Lazar ca ar fi refuzat sa elibereze un disident anticomunist de la inchisoarea de la Aiud, ministrul Justitiei viziteaza acest penitenciar si posteaza o fotografie cu numele tuturor detinutilor politici.

TUDOREL TOADER, DUPA INTALNIREA CU PREMIERUL DANCILA: Nu am discutat despre demisie

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a discutat astazi, la Palatul Victoria, cu premierul Viorica Dancila, el precizand ulterior pentru G4Media. ro, ca nu a fost abordat subiectul demisiei sale.

Tudorel Toader, replica pentru Liviu Dragnea

Ministrul Justitiei a anuntat, joi, ca nu are ce sa-i transmita liderului PSD Liviu Dragnea, care a declarat ca PSD nu prea il mai asuma pe Tudorel Toader, precizand ca fiecare face ceea ce stie si ceea ce.

Catalin Tolontan, mesaj dur pentru Augustin Lazar: Nu e nimic discutabil in ce faceau procurorii in privinta proceselor politice in vremea regimului comunist!

Coordonatorul editorial al cotidianului Libertatea, Catalin Tolontan, reactioneaza ferm la scuzele cu jumatate de gura rostite de procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, pe tema practicilor procurorilor.

MINISTRUL JUSTITIEI: Nu pot sa inchid biroul pentru ca am auzit ca ma remaniaza

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reafirmat joi ca isi va exercita atributiile pana in momentul in care in Monitorul Oficial va aparea un alt nume pentru aceasta demnitate, el precizand in context ca nu isi poate inchide biroul doar pentru ca a auzit ca va fi remaniat.

Lovitura decisiva pentru Augustin Lazar! CSM nu ii va prelungi mandatul de procuror general

Au mai ramas doar 17 zile din mandatul lui Augustin Lazar, iar Ministerul Public nu are inca un inlocuitor. Se pare, insa,caCSM nu ii va prelungi mandatul actualului procuror general, conform.

Augustin Lazar, fata in fata cu ministrul Justitiei / Astazi au loc interviurile pentru sefia Parchetului General

Cei patru candidati pentru functia de procuror general sustin astazi interviul cu Tudorel Toader. Actualul procuror general, Augustin Lazar, pe care ministrul Justitiei a incercat fara succes sa il revoce, candideaza pentru un al doilea mandat, in plin scandal generat de acuzatiile potrivit carora ar fi refuzat de doua ori sa elibereze un disident, in perioada comunista. Ceilalti trei candidati sunt procurorii Marian Drilea, Gabriela Scutea si Daniel Horodniceanu.

Motiunea simpla impotriva lui Tudorel Toader, amanata pentru saptamana viitoare. Ministrul Justitiei: Calea de urmat pentru modificarea Codurilor penale este procedura parlamentara

Motiunea simpla impotriva ministrului justitiei, Tudorel Toader, care trebuia sa fie votata miercuri in Parlament, a fost din nou amanata din lipsa de cvorum, informeaza B1 TV. Dezbatarea si votul ar putea av.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )