Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu ii cere Vioricai Dancila sa se retraga de la guvernare

România Liberă România Liberă,
Tariceanu ii cere Vioricai Dancila sa se retraga de la guvernare

PSD incearca sa racoleze parlamentari de la ALDE, pentru a avea majoritate parlamentara. Tariceanu c. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban ii cere Vioricai Dancila sa se prezinte de urgenta in Parlament. O tara intreaga este luata ostatica de un premier iresponsabil

Liderul PNL Ludovic Orban ii cere premierului Viorica Dancila sa se prezinte de urgenta in Parlament pentru a clarifica lipsa de sustinere a actualului Guvern, considerand ca o tara intreaga este luata ostatica de un premier iresponsabil care guverneaza impotriva vointei romanilor, impotriva poporului.

IN VASLUI: PSD a strans peste 6.000 de semnaturi pentru candidatura Vioricai Dancila la prezidentiale

Organizatia judeteana PSD a strans, pana la aceasta data, peste 6. 000 de semnaturi pentru sustinerea candidaturii Vioricai Dancila la alegerile prezidentiale, din cele 20. 000 cate trebuie adunate la nivelul judetului Vaslui.

Eugen Tomac, despre respingerea propunerilor Vioricai Dancila pentru postul de comisar european: PSD a facut din nou Romania de rusine!

Liderul PMP, Eugen Tomac, scrie, intr-o postare pe Facebook, ca PSD a facut din nou Romania de rusine, in contextul aparitiei informatiilor potrivit carora propunerile Vioricai Dancila pentru postul de.

Ce solutii are Tariceanu sa ramana cu grup parlamentar, dupa ce Melescanu a fost racolat de Dancila: accepta umilinta PSD sau distruge ALDE la Senat

Calin Popescu Tariceanu are doua variante: accepta suspendarea lui Melescanu din partid si automat pastreaza grupul ALDE la Senat, fie il exclude pe Melescanu, dar apoi ajunge tot la mana PSD pentru a-si forma un nou grup parlamentar impreuna cu ProRomania. Un lucru e cert: Melescanu nu renunta la propunerea PSD de a prelua sefia Senatului. Nu sunt Razgandila, spune fostul ministru de Externe, aluzie la porecla lui Tariceanu: Razgandeanu.

Sesizarea Vioricai Dancila a ajuns la CCR. Primii pasi pentru impunerea interimarilor in Guvern

Viorica Dancila a reclamat la Curtea Constitutionala faptul ca presedintele Klaus Iohannis nu a numit ministrii interimari propusi. Razboiul dintre cei doi ajunge intr-o noua etapa, insa nu rezolva.

Armele Vioricai Dancila in lupta cu Victor Pontao alianta cu PNL pentru legea traseismului politic

Viorica Dancila versus vicleanul Ponta: Un OUG pe traseism parlamentar sustinuta de PNL i-ar scoate .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )