Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu critica lista ministrilor lui Orban: Mi se pare o greseala la Ministerul Apararii. Niciodata la conducerea politica a armatei nu s-a mai numit un cadru activ

Antena3 Antena3,
Tariceanu critica lista ministrilor lui Orban: Mi se pare o greseala la Ministerul Apararii. Niciodata la conducerea politica a armatei nu s-a mai numit un cadru activ

Calin Popescu Tariceanu vine cu critici dure cu privire la lista ministrilor lui Ludovic Orban, asta dupa ce a declarat public ca va sustine in Parlament noul guvern. Presedintele ALDE sustine ca este. continuă pe Antena3

Orban a anuntat lista ministrilor din Guvernul PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a prezentat astazi, lista ministrilor din noul cabinet, ce urmeaza sa primeasca votul de investitutura saptamana viitoare, pe data 4 noiembrie.

Orban valideaza azi cu Iohannis lista ministrilor din guvernul PNL. Numele care intra in runda finala

Ludovic Orban depune astazi la parlament programul de guvernare si lista ministrilor, validata inainte de presedintele Klaus Iohannis si conducerea PNL. in acest moment, liberalii mai au nevoie de noua voturi pentru a putea ajunge la cele 233 necesare investirii noului guvern in Parlament.

Barna: Am ajuns la un acord, a avut loc o strangere de mana, urmand sa vedem si lista ministrilor. Suntem foarte aproape de sustinerea acestui guvern

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat, marti, ca probabil spre finalul saptamanii, dupa ce va vedea lista membrilor Guvernului, va lua o decizie finala de sustinere a investiturii acestui guvern. Am ajuns la un acord, a avut loc o strangere de mana, bineinteles urmand sa vedem si lista ministrilor, a spus Barna, mentionand ca suntem foarte aproape de aceasta sustinere.

Primele nume de ministri propuse oficial in noul Guvern. Lista lui Ludovic Orban a fost facuta publica

Premierul desemnat Ludovic Orban a facut publica lista pentru viitorii ministri din cabinetul sau. Au aparut primele nume ale celor care vor ocupa un loc, in mod oficial, la masa noului Guvern. Primele nume de ministri propuse oficial in noul Guvern Liderul PNL Ludovic Orban anuntat in aceasta luni, in cadrul sedintei BEX, care sunt .

Lista ministrilor din Guvernul Orban. Audierile candidatilor vor incepe pe 29 octombrie

Se contureazalista finala a ministrilor care vor face parte din viitorul Executiv. Pe lista premierului desemnat sunt surprize, insa cea mai importanta dintre ele este numele Ralucai Turcan la Ministerul.

Lista de ministri cu care Orban intra in negocierile finale pentru sustinerea noului guvern (surse)

Ludovic Orban incepe azi runda decisiva a negocierilor cu partidele pentru sustinerea noului Guvern. Dupa intalnirile care vor avea loc marti si miercuri, premierul desemnat va depune la Parlament lista ministrilor si programul de guvernare, un vot de investitura fiind estimat de liberali saptamana viitoare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )