Libnet.ro
UNICEF

12:00

Tariceanu: Daca Antonescu crede ca ia mai multe voturi pentru PE atacandu-ma, nu raspund provocarilor

B1 B1,
Tariceanu: Daca Antonescu crede ca ia mai multe voturi pentru PE atacandu-ma, nu raspund provocarilor

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca referirile la persoana sa ale lui Crin Antonescu, legate de o eventuala dezbatere in plen a unei eventuale motiuni de cenzura, nu au o baza. continuă pe B1

Utile: Cancerul care va ucide cele mai multe femei; Frustrarea specialistilor in hepatite: Ce medic sunt eu daca nu pot oferi pacientilor cu hepatita C decat un tratament suboptimal?; Cata cafea trebuie sa bei ca sa nu faci diabet?

Totul despre cataracta. Cataracta este principala cauza de orbire din lume. Aceasta apare din cauza opacifierii cristalinului. Afla care sunt cauzele si simptomele acestei afectuini, precum si ce tratament te scapa de ea. Aceasta afectiune poate fi. Ce inseamna cand te doare cotul. Fara sa luam in considerare ca proverbiala durere in cot inseamna nepasare, durerea cotului poate semnala probleme serioase de sanatate. Durerea in cot poate fi cauzata de mai multe probleme.

Piatra Neamt: Profesorul de canto care a agresat sexual mai multe eleve intre 6 si 10 ani, arestat preventiv pentru 30 de zile

Profesorul de canto din Piatra Neamt, acuzat ca a agresat sexual mai multe eleve, cu varste curprinse intre sase si zece ani, a fost arestat, miercuri, pentru 30 de zile. Decizia Tribunalului Neamt nu este defini.

Dupa ce au pierdut la barbut 13 000 de euro, 0 masina si mai multe bijuterii, au sunat la 112 pentru a cere ajutor

Este vorba despre mai multe persoane care, de Paste, au pierdut 13 000 de euro la jocuri de noroc. Pentru a-si plati datoria la barbut, valcenii au amanetat o masina si bijuteriile pe care le aveau, iar apoi au sunat la 112 pentru a anunta furtul bunurilor.

Pompierii intervin in Prahova pentru scoaterea apei din mai multe gospodarii inundate

Pompierii intervin, marti, pentru scoaterea apei din mai multe gospodarii inundate din judetul Prahova, informeaza Mediafax. in ultimele 24 de ore, mai multe zone ale judetului Prahova au fost inundate, pompierii.

Mai multe gospodarii din Prahova, inundate. Pompierii intervin pentru scoaterea apei

Mai multe gospodarii, beciuri si subsoluri din localitati ale judetului Prahova au fost inundate in ultimele 24 de ore, iar pompierii intervin pentru scoaterea apei din zonele afectate, potrivit Mediafax.

Urmarile Codului Portocaliu, in Arges: 44 de gospodarii au fost inundate si mai multe drumuri nationale, judetene si comunale au fost afectate

Bilantul intocmit de Comitetului judetean pentru situatii de urgenta Arges arata faptul ca, numai joi, 9 localitati au fost afectate de ploi. 44 de gospodarii au fost inundate, 138 de hectare de teren agricol au devenit totuna cu raurile sau paraurile din imprejurime si mai multe drumuri comunale, judetene si nationale au fost acoperite de apa.

Victor Ponta si Liviu Dragnea, in inspectie in mai multe zone inundate din Teleorman

Premierul Victor Ponta a ajuns in satul Beiu din judetul Teleorman, unde, impreuna cu vicepremierul Liviu Dragnea, vor vizita mai multe zone inundate, relateaza B1 TV. Cei doi s-au urcat cu barca pentru a se.

Victor Ponta si Liviu Dragnea, in inspectie in mai multe zone inundate din Teleorman (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a ajuns in satul Beiu din judetul Teleorman, unde, impreuna cu vicepremierul Liviu Dragnea, vor vizita mai multe zone inundate, relateaza B1 TV. Cei doi s-au urcat cu barca pentru a se.

Bursa muncii de la Arad a avut cele mai multe oferte din tara

La Bursa Generala a Muncii desfasurata astazi in Arad au fost puse la bataie 900 de oferte de angajare. Este vorba despre cele mai multe locuri de munca oferite din toata tara.

Ucraina: Mai multe explozii, in apropiere de aeroportul Kramatorsk (VIDEO)

Mai multe explozii au avut loc, vineri, in apropiere de aeroportul Kramatorsk din estulUcrainei, relateaza Russia Today. Potrivit martorilor, s-ar fi auzit focuri de arma, iar un avion militar ucraiean s-a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )