Libnet.ro
UNICEF

12:00

TARICEANU, DESPRE O EVENTUALA PLANGERE PENALA LA IOHANNIS: Sa nu coboram dezbaterea politica la un nivel foarte jos

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TARICEANU, DESPRE O EVENTUALA PLANGERE PENALA LA IOHANNIS: Sa nu coboram dezbaterea politica la un nivel foarte jos

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat astazi, intrebat referitor la posibilitatea depunerii unei plangeri penale impotriva presedintelui Klaus Iohannis, ca a auzit tot felul de zvonuri si nu doreste ca dezbaterea politica sa fie coborata la un nivel foarte jos. continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu, ntrebat despre o eventuala plngere penala mpotriva lui Iohannis: Sa nu coborm dezbaterea politica la un nivel foarte jos

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, sambata, intrebat daca in coalitie s-a discutat despre depunerea unei plangeri penale impotriva sefului statului Klaus Iohannis, ca a auzit tot felul de zvonuri, dar ca nu vrea sa coboare dezbaterea politica foarte jos.

Tariceanu, LOVITURA pentru PSD in RAZBOIUL cu Iohannis: Sa nu coboram dezbaterea politica la un nivel foarte jos

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, afirmat, sambata, ca nu vrea sa coboare dezbaterea politica foarte jos, atunci cand a fost intrebat de reporteri daca in coalitia PSD-ALDE s-a.

PENTRU ABUZ IN SERVICIU: Olguta Vasilescu ii face plangere penala presedintelui Iohannis

Deputatul Lia Olguta Vasilescu a anuntat astazi ca pregateste o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis pentru infractiunea de abuz in serviciu, dupa ce acesta a respins numirea sa in functia de ministru al Dezvoltarii.

DSP face plangere penala impotriva falsului medic si a angajatelor care i-au dat codul de parafa

Directia de Sanatate Publica, care i-a dat cod de parafa lui Matteo Politi, falsul medic chirurg, face plangere penala atat impotriva pretinsului medic, cat si a angajatelor care au dat respectivul.

Olguta Vasilescu, dupa ce a fost respinsa iar de Klaus Iohannis: ii fac plangere penala. E penibil si injositor pentru un presedinte

Lia Olguta Vasilescu, politician refuzat de Klaus Iohannis pentru functia de ministru al Dezvoltarii, a anuntat ca il va da in judecata pe seful statului.

Olguta Vasilescu, dupa ce a fost iar respinsa de Klaus Iohannis: ii fac plangere penala. E penibil si injositor pentru un presedinte

Lia Olguta Vasilescu, politician refuzat de Klaus Iohannis pentru functia de ministru al Dezvoltarii, a anuntat ca il va da in judecata pe seful statului.

Olguta Vasilescu, prima reactie dupa respingere. ii face plangere penala lui Iohannis

Olguta Vasilescu a reactionat dupa ce Iohannis a anuntat respingerea numirii ei in functia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, pe motiv ca nu are pregatirea.

Tariceanu, despre candidatura la prezidentiale: Ma gndesc serios, dar va trebui sa alegem solutia cu cele mai mari sanse de cstig, sa i spunem Auf Wiedersehen lui Iohannis

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat joi, la Antena 3, ca se gandeste serios la o candidatura la prezidentiale, precizand ca inca nu a luat o decizie, dar ca atat ALDE, cat si PSD vor sa ii spuna lui Klaus Iohannis Auf Wiedersehen, la sfarsitul lui 2019.

Tariceanu, despre pregatirile pentru europarlamentare: Mersul pe liste separate are si avantaje si dezavantaje; trebuie sa cantarim

Presedintele Senatului si liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, joi seara, ca au inceput deja pregatirile in cadrul partidului sau pentru alegerile europarlamentare si a mentionat ca o decizie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )