Libnet.ro
UNICEF

23:45

Tariceanu explica rostul pensiilor speciale pentru parlamentari

România Liberă România Liberă,
Tariceanu explica rostul pensiilor speciale pentru parlamentari

Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, in legatura cu pensiile speciale parlamentare, ca este vorba de faptul ca parlamentarii nu au voie sa desfasoare alte activitati si nu au alte venituri. continuă pe România Liberă

Deputatii si senatorii voteaza marti, in plen reunit, pensiile speciale pentru parlamentari

Proiectul de lege privind pensiile speciale ale parlamentarilor va fi dezbatut si votat marti, in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului care are loc marti la ora 12. 00, la o luna si jumatate dupa ce a depus de catre initiatori. PSD Petre Daea, unul dintre initiatori, a explicat la momentul depunerii proiectului ca legea prevede ca un fost deputat sau senator care a avut trei mandate va primi o indemnizatie speciala de peste 4. 000 de lei, iar pentru un mandat va primi circa 1. 500 de lei. Initiativa legislativa este inspirata, potrivit acestuia, din legea Parlamentului European.

Parlamentarii grabesc adoptarea pensiilor de lux: propunerea ar putea fi votata maine

Propunerea legislativa care prevede acordarea unei indemnizatii suplimentare pentru parlamentari ar putea ajunge maine la vot, in plenul Parlamentului. Proiectul este discutat astazi in sedinta conducerii Legislativului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )