Libnet.ro
UNICEF

19:15

Tariceanu: Legile Justitiei sunt cel mai important obiectiv politic si parlamentar al ALDE in aceasta sesiune

Antena3 Antena3,
Tariceanu: Legile Justitiei sunt cel mai important obiectiv politic si parlamentar al ALDE in aceasta sesiune

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat marti ca, pentru ALDE, legile Justitiei sunt cel mai important obiectiv politic si parlamentar din aceasta sesiune, precizand ca, daca. continuă pe Antena3

Tariceanu, despre legile justitiei: Ministrul Justitiei ne prezinta miercuri calendarul. Daca este prea lung, coalitia depune proiectul in Parlament/ Numirea procurorilor trebuie sa fie depolitizata

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat marti ca, pentru ALDE, legile Justitiei sunt cel mai important obiectiv politic si parlamentar din aceasta sesiune, precizand ca, daca ministrul Tudorel Toader va prezenta un calendar de adoptare care depaseste finalul anului, atunci pachetul de legi va fi asumat de coalitia guvernamentala si depus in Parlament. Decizia va fi luata miercuri intr-o sedinta a coalitiei. Tariceanu a repetat faptul ca factorul politic reprezentat de seful statului trebuie scos din procedura de numire a procurorilor sefi, aspect asupra caruia are opinie diferita fata de Liviu Dragnea, cel care a sustinut in mai multe randuri ca doreste pastrarea actualei proceduri.

Scandal pe legile Justitiei. Ce va decide coalitia

Liderii PSD si ALDE se pregatesc pentru o noua sedinta a coalitiei la care trebuie sa decida soarta mai multor proiecte importante, printre care si Legile Justitiei. Cel putin trei legi importante vor fi.

Modificarile controversate la Legile Justitiei ar putea fi facute direct in Parlament. Ce strategie au adoptat pesedistii

Premierul Mihai Tudose nu vrea ca Guvernul sa isi asume legile justitiei, iar liderii coalitiei vor ca pachetul legislativ sa fie preluat de parlamentarii PSD si ALDE. Pachetului ii vor fi aduse mai multe modificari, inclusiv in ceea priveste subiectul prezumtiei de nevinovatie.

Coalitia PSD-ALDE decide astazi daca legile Justitiei intra direct in Parlament sau proiect initiat de Guvern

Coalitia de guvernare PSD-ALDE va lua o decizie, astazi, cu privire la mai multe legi, intre care si legile Justitiei, pentru care exista doua variante: initiere in Parlament sau in Guvern, potrivit unui anunt facut saptamana trecuta de liderul PSD, Liviu Dragnea.

Coalitia PSD-ALDE decide luni daca legile Justitiei intra in Parlament sau in Guvern

Coalitia de guvernare PSD-ALDE va lua o decizie, luni, cu privire la mai multe legi, intre care si legile Justitiei, pentru care exista doua variante: initiere in Parlament sau in Guvern, potrivit unui anunt facut de liderul PSD, Liviu Dragnea, scrie Agerpres.

Decidem luni daca legile Justitiei le initiem in Parlament sau prin procedura guvernamentala

Coalitia de guvernare va lua luni o decizie cu privire la mai multe legi, intre care si legile Justitiei, a anuntat ieri presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Dragnea: Premierul nu a spus niciodata ca nu-si asuma legile justitiei, dar prin initiativa parlamentara pot fi adoptate in actuala sesiune

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca premierul Mihai Tudose nu a spus niciodata ca nu-si asuma legile justitiei, dar prin initiativa parlamentara acestea pot fi adoptate in actuala sesiune.

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti a dormit afara, in sprijinul persoanelor fara adapost: Cel mai important este sa li se acorde atentie

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, si-a petrecut noaptea de vineri spre sambata intr-un sac de dormit, afara, alaturi de cativa voluntari, in cadrul unui eveniment organizat in sprijinul persoanelor fara adapost, care a avut loc intr-un spatiu special amenajat la restaurantul Share Cafe din Capitala.

Alegeri parlamentare in Austria. Sebastian Kurz ar putea deveni cel mai tanar sef de Guvern din lume

Austriecii sunt chemati la urne, duminica, in cadrul alegerilor parlamentare anticipate. Favorit in aceste alegeri este Sebastian Kurz, care la 31 de ani ar putea deveni cel mai tanar sef de Guvern.

Alegeri anticipate in Austria: Sebastian Kurz ar putea deveni cel mai tanar sef de Guvern din lume, dar si SPAIMA MIGRANTILOR din tara

6,4 milioane de austriecii sunt chemati la urne, duminica, in cadrul alegerilor parlamentare anticipate, principalul favorit fiind Sebastian Kurz, care la 31 de ani ar putea deveni cel mai tanar sef de Gu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )