Libnet.ro
UNICEF

07:30

Tariceanu, un nou atac dur la adresa lui Iohannis: Iohannis este beneficiarul statului paralel-VIDEO

Antena3 Antena3,
Tariceanu, un nou atac dur la adresa lui Iohannis: Iohannis este beneficiarul statului paralel-VIDEO

Intre Calin Popescu Tariceanu si Klaus Iohannis este razboi total si fara mari sperante de impacare. Tariceanu l-a acuzat, astazi, pe presedinte ca este beneficiarul abuzurilor statului. continuă pe Antena3

Tariceanu, noi atacuri la adresa lui Iohannis si Kovesi. Presedintele e beneficiarul statului paralel! (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu a lansat noi atacuri la adresa lui Klaus Iohannis si a Laurei Codruta Kovesi. Liderul ALDE l-a acuzat pe presedinte ca este beneficiarul unui stat paralel, al unei puteri ilegitime si i-a.

Tariceanu, atac fara precedent la adresa lui Iohannis: Urmareste conducerea Romaniei cu catuse, dosare fabricate si alegeri masluite

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a avut un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, despre care a afirmat ca, pentru a avea o sansa la al doilea mandat, urmareste conducerea Romaniei cu catuse, dosare fabricate si alegeri masluite.

Bad Rabbit face RAVAGII in calculatoarele din Europa: Un nou atac MASIV de tip ransomware

Un recent atac ransomware, cunoscut sub denumirea Bad Rabbit trad. : Iepurele cel rau) si care are legaturi certe cu atacul ExPetr, care a avut loc in luna iunie a acestui an, a afectat, pe 24 octombrie,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )