Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bad Rabbit face RAVAGII in calculatoarele din Europa: Un nou atac MASIV de tip ransomware

B1 B1,
Bad Rabbit face RAVAGII in calculatoarele din Europa: Un nou atac MASIV de tip ransomware

Un recent atac ransomware, cunoscut sub denumirea Bad Rabbit trad. : Iepurele cel rau) si care are legaturi certe cu atacul ExPetr, care a avut loc in luna iunie a acestui an, a afectat, pe 24 octombrie,. continuă pe B1

Bad Rabbit, un nou atac ransomware, face ravagii in calculatoarele din Europa

Un recent atac ransomware, cunoscut sub denumirea Bad Rabbit si care are legaturi certe cu atacul ExPetr, care a avut loc in luna iunie a acestui an, a afectat, pe 24 octombrie, aproximativ 200 de tinte, localizate in Rusia, Ucraina, Turcia si Germania, potrivit Mediafax.

Un nou atac cibernetic face ravagii in calculatoarele din Europa

Un recent atac ransomware, cunoscut sub denumirea Bad Rabbit si care are legaturi certe cu atacul ExPetr, care a avut loc in luna iunie a acestui an, a afectat, pe 24 octombrie, aproximativ 200 de tinte,.

Bad Rabbit: un nou ransomware periculos face victime in masa

Numarul infectiilor cu ransomware a fost foarte mare in acest an. Se pare insa ca mai avem parte de o infectie periculoasa intitulata Bad Rabbit care face valuri in Europa de Est. Daca aveai nevoie de un motiv suplimentar pentru a-ti actualiza sistemul de operare in mod regulat, acesta vine sub forma unei noi infectii [].

Cum sa te protejezi de Bad Rabbit, cel mai recent atac cibernetic ransomware care a afectat cu preponderenta Europa Centrala si de Est

Bad Rabbit este cel mai recent atac cibernetic de tip ransomware care a lovit Europa. 2017 a fost un an extrem de agitat, din acest punct de vedere, dupa WannaCry si Petya.

Furtuna face ravagii in Capitala. Trafic paralizat, masini distruse, zeci de copaci smulsi din radacini (VIDEO)

Furtuna face ravagii in Bucuresti. Patru persoane au fost ranite, peste 40 de masini au fost distruse de copacii smulsi din radacini, acoperisul unei case din Piata Romana s-a prabusit peste mai multe au.

Asa va arata primul restaurant subacvatic din Europa (FOTO)

Primul restaurant subacvatic din Europa se va deschide in Norvegia si se va numi Under. Lucrarile vor incepe in luna februarie 2018 si se vor finaliza in 2019. Jumatate din local va.

Care este situatia pensiilor private romanesti, in comparatie cu cele din Europa

Fondurile de pensii private din Romania Pilonul II si III) s-au clasat pe locul noua anul trecut in topul celor mai performante fonduri din Europa cu un randament real de 5%, arata un studiu al.

Furtuna face ravagii in Capitala. Un mort, cel putin patru raniti, trafic paralizat si masini distruse (VIDEO)

UPDATE: Un barbat a fost gasit mort intr-un parc din Sectorul 4 si, din primele informatii, se pare ca acesta ar fi murit din cauza furtunii. Vantul puternic a provocat si prabusirea a doi copaci.

Furtuna face ravagii in Capitala. Un mort, cel putin patru raniti si zeci de masini distruse (VIDEO)

UPDATE: Un bilant provizoriu al ISU arata ca furtuna din Capitala a doborat 106 copaci, a avariat 65 de autoturisme si trei acoperisuri. in judetul Ilfov, echipajele ISU au intervenit in.

Vijelie la malul marii: Vantul face ravagii pe litoral. Porturile sunt inchise (VIDEO)

Vijelie la malul marii. Porturile Constanta Nord, Constanta Sud si Midia sunt inchise din cauza vantului puternic, informeaza B1 TV. Din cauza vantului puternic, porturile Midia, Co.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )