Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tariceanu: Ordonanta lacomiei nu va fi abrogata sub nicio forma / Taxa pe activele financiare ar putea scadea

Hotnews Hotnews,
 Tariceanu: Ordonanta lacomiei nu va fi abrogata sub nicio forma / Taxa pe activele financiare ar putea scadea

Ordonanta 114 nu va fi abrogata 'sub nicio forma', dar taxa pe activele financiare s-ar putea modifica, in sensul scaderii ei, a declarat, marti, presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu. continuă pe Hotnews

Tariceanu, mesaj transant: OUG 114 nu va fi abrogata sub nicio forma; taxa pe activele financiare ar putea scadea

Ordonanta 114/2018 privind instituirea unor masuri in domeniul investitiilor publice si a unor masuri fiscal-bugetare nu va fi abrogata sub nicio forma, iar taxa pe activele financiare s-ar putea modifica, in.

TARICEANU: Ordonanta 114/2018 nu va fi abrogata sub nicio forma

Ordonanta 114/2018 privind instituirea unor masuri in domeniul investitiilor publice si a unor masuri fiscal-bugetare nu va fi abrogata ''sub nicio forma ''.

Tariceanu anunta schimbari la Ordonanta 114: Nu va fi abrogata sub nicio forma

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat marti ca ordonanta 114 nu va fi abrogata sub nicio forma, dar taxa pe activele financiare ar putea scadea.

Tariceanu: Ordonanta lacomiei nu va fi abrogata, dar anumite modificari se pot face

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat marti ca OUG 114, cunoscuta pentru taxa pe lacomie, nu va fi abrogata, dar ar putea suferi modificari de exemplu privind taxa pe activele.

Seful de la Finante, enervat la Parlament: Sunt multi mascarici. De ce spune ca ordonanta lacomiei e buna

Eugen Teodorovici a fost chemat de opozitie la Ora Guvernului sa ofere explicatii privind recentele masuri economice luate de Cabinetul Dancila. Pincipalul subiect a fost Ordonanta 114 din 2019, numita si ordonanta lacomiei, intens criticata de mediul de afaceri. in plenul Camerei Deputatilor, ministrul Finantelor s-a referit la reprezentantii Uniunii Salvati Romania, despre care a [] .

Fostul sef al DIICOT: OUG 7 trebuie abrogata total, e o intruziune fara precedent a Executivului n activitatea judecatoreasca / Seful Parchetului Constanta: Este halucinant ce face Tudorel Toader

Masura anuntata de ministrul Justitiei - abrogarea articolului din OUG 7 care le dadea posibilitatea si judecatorilor sa fie numiti la conducerea parchetelor - nu este suficienta sub nicio forma, solutia fiind abrogarea in totalitate a ordonantei 7, dar si a ordonentelor de urgenta din 2018 privind modificarea legilor justitiei si Sectia pentru anchetarea magistratilor, care reprezinta o intruziune fara precedent a Executivului in activitatea judecatoreasca, a declarat pentru HotNews. ro procurorul Daniel Horodniceanu, fost sef al DIICOT, La randul sau, prim-procurorul Parchetului Judecatoriei Constanta, Viorel Teliceanu, spune ca magistratii sunt suficient de inteligenti incat sa isi dea seama ca este doar un praf in ochi aruncat de ministrul Justitiei.

Teodorovici apara Ordonanta lacomiei cu atacuri la persoana:Sunt multi mascarici platiti din bani publici

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a evitat sa raspunda la toate intrebarile puse in Parlament cu privire la problemele create prin ordonanta 114, lansand in schimb o serie de intrebari retorice si atacuri acide la persoana la adresa opozitiei.

MATEESCU (CSM), DESPRE OUG 7: Ordonanta trebuie abrogata. Depaseste solicitarile CSM

Judecatorul Bogdan Mateescu, membru al Consiliului Superior al Magistraturii CSM), a afirmat, astazi, ca OUG 7/2019, prin care au fost aduse modificari legilor Justitiei, trebuie abrogata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2556 seconds )