Libnet.ro
UNICEF

23:00

MATEESCU (CSM), DESPRE OUG 7: Ordonanta trebuie abrogata. Depaseste solicitarile CSM

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MATEESCU (CSM), DESPRE OUG 7: Ordonanta trebuie abrogata. Depaseste solicitarile CSM

Judecatorul Bogdan Mateescu, membru al Consiliului Superior al Magistraturii CSM), a afirmat, astazi, ca OUG 7/2019, prin care au fost aduse modificari legilor Justitiei, trebuie abrogata. continuă pe Ziarul Bursa

SECTIA PENTRU JUDECATORI A CSM DESPRE OUG 7/2019: Solicitarea de avizare a fost transmisa Consiliului cu o zi inainte de adoptarea acesteia

Sectia pentru judecatori a CSM precizeaza, referitor la afirmatia potrivit careia Consiliul Superior al Magistraturii ar fi refuzat sa ia masuri pentru a contracara adoptarea OUG 7/2019, ca solicitarea de avizare a proiectului acestui act normativ a fost transmisa Consiliului cu o zi inainte de adoptarea ordonantei de urgenta.

Sedinta de urgenta a CSM. Plenul va discuta despre OUG de modificare a legilor justitiei

Sedinta de urgenta a CSM. Plenul va discuta despre OUG de modificare a legilor justitiei Biroul de presa al Consiliului Superior al Magistraturii este abilitat sa aduca la cunostinta publica.

Judecatorul Bogdan Mateescu (CSM): OUG 7 trebuie abrogata. Depaseste solicitarile Consiliului Superior al Magistraturii(VIDEO)

Judecatorul Bogdan Mateescu, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, considera ca Ordonanta de Urgenta 7/2019, prin care au fost modificate legile justitiei, ar trebui sa fie abrogata, informeaza.

Judecatorul Cristi Danilet: Masura anuntata de Toader este praf n ochi, abureala. Singura solutie, abrogarea OUG 7. Magistratii sa continue protestele

Decizia ministrului Justitiei de a abroga din OUG 7 doart articolul care le-ar fi permis si judecatorilor sa fie numiti la sefia parchetelor este un praf in ochi si o abureala, pentru ca raman in vigoare multe alte prevederi care afecteaza independenta magistratilor, a declarat pentru HotNews. ro procurorul Cristi Danilet. El afirma ca ordonanta trebuie abrogata in totalitate, ca judecatorii si procurorii trebuie sa continue protestele si ca singura solutie este sesizarea Curtii Constitutionale.

Fostul sef al DIICOT: OUG 7 trebuie abrogata total, e o intruziune fara precedent a Executivului n activitatea judecatoreasca / Seful Parchetului Constanta: Este halucinant ce face Tudorel Toader

Masura anuntata de ministrul Justitiei - abrogarea articolului din OUG 7 care le dadea posibilitatea si judecatorilor sa fie numiti la conducerea parchetelor - nu este suficienta sub nicio forma, solutia fiind abrogarea in totalitate a ordonantei 7, dar si a ordonentelor de urgenta din 2018 privind modificarea legilor justitiei si Sectia pentru anchetarea magistratilor, care reprezinta o intruziune fara precedent a Executivului in activitatea judecatoreasca, a declarat pentru HotNews. ro procurorul Daniel Horodniceanu, fost sef al DIICOT, La randul sau, prim-procurorul Parchetului Judecatoriei Constanta, Viorel Teliceanu, spune ca magistratii sunt suficient de inteligenti incat sa isi dea seama ca este doar un praf in ochi aruncat de ministrul Justitiei.

Tariceanu, despre OUG pe justitie: Nu cred ca se poate pune problema ca afecteaza statul de drept sau independenta magistratilor in vreun fel

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa la Oradea, ca noua OUG pe justitie nu afecteaza statul de drept sau independenta magistratilor in vreun fel si a sustinut ca ordonanta intareste independenta Sectiei pentru achetarea magistratilor.

Sefa instantei supreme, despre OUG 7: Daca nu se intervine urgent, vom avea aceleasi probleme cu completurile de 5

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, a anuntat luni seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca ordonanta pentru modificarea legilor justitiei schimba din nou reglementarile privind completurile de 5 judecatori de la instanta suprema, ceea ce va duce la noi probleme.

DESPRE OUG 7: Viorica Dancila a invitat la discutii reprezentantii asociatiilor de magistrati

Premierul Viorica Dancila a invitat reprezentantii asociatiilor de magistrati si ai CSM, astazi, la ora 15. 30, la Palatul Victoria, la discutii privind legile justitiei.

Scurt inventar al masurilor Guvernului cu impact major n economie. Gabriel Biris, despre OUG 114: Vad un singur cstigator: rusii!

Incerc sa schitez un raspuns personal cu privire la care este ratiunea din spatele acestei cavalcade de modificari venite odata cu OUG 114. Care OUG a blocat exploatarea gazului din Marea Neagra, a lovit exploatarea gazului onshore. A lovit tot lantul de energie electrica. A lovit sistemul bancar. A lovit Pilonul II. A lovit telecomul. A blocat sectoarele si le-a destabilizat economic. Vedem ca in conditiile in care ai nevoie de investitii in energie electrica, tu vii cu o taxa de 2% pe cifra de afaceri despre care ANRE mai spune ca se aplica si pe anul trecut. Vad un elan distructiv de pe urma caruia nu vad decat un singur castigator: rusii, a spus consultantul fiscal Gabriel Biris, la o conferinta organizata vineri de Finmedia.

Liviu Dragnea, iritat de intrebarile jurnalistilor despre OUG 7: De aia vreau sa ma abtin, ca sa nu mai scot vreo perla (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a refuzat sa de pronunte luni cu privire la soarte OUG 7, prin care au fost modificate legile justitiei, ceea ce a declansat atat proteste ale magistratilor din toata tara cat si.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )