Libnet.ro
UNICEF

20:15

Tariceanu regreta ca Iohannis nu sprijina modificarile Codului penal

România Liberă România Liberă,
Tariceanu regreta ca Iohannis nu sprijina modificarile Codului penal

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si-a exprimat regretul, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis, nu este de acord cu modificari la Codul penal si la Codul de procedura penala, subliniind ca disputa pe cele doua coduri a fost atat de politizata incat nu s-a mai tinut cont de continutul lor. continuă pe România Liberă

Elena Udrea, despre modificarile Codului Penal: Se aresteaza cu prea multa usurinta. Nu pui catuse oricand doar pentru spectacol (VIDEO)

Fostul ministru Elena Udrea a vorbit luni modificarile Codului Penal, spunand ca arestarile se fac cu prea multa usurinta. Se aresteaza cu prea multa usurinta. Nu vorbesc doar de oameni politici, care dau sa.

Tariceanu: Din pacate, presedintele s-a pronuntat impotriva modificarilor Codului penal

Presedintele Senatului Calin Popescu-Tariceanu si-a exprimat regretul, azi, ca presedintele Klaus Iohannis, nu este de acord cu modificari la Codul penal si la Codul de procedura penala, potrivit surselor din presa.

UNPR nu va vota propunerile de modificare a Codului penal

Presedintele Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei UNPR), Gabriel Oprea, a declarat ca atat el, cat si colegii sai din Parlament nu vor vota modificarile propuse la Codul Penal si niciun alt proiect care ar slabi statul roman.

CSM respinge modificarile aduse Codului Penal: Aviz negativ pentru propunerile venite de la Parlament

Consiliul Superior al Magistraturii a dat luni aviz negativ la modificarile aduse Codului Penal, informeaza B1 TV. Cele 22 de modificari ale Codului Penal au fost respinse de CSM, iar cel mai probabil marti avizul.

Consiliul Superior al Magistraturii a dat aviz negativ modificarilor Codului Penal, inclusiv dezincriminarea conflictului de interese. Avizul CSM este consultativ

Membrii Consiliului Superior al Magistraturii au analizat luni cele 22 de propuneri pentru modificarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala si au dat aviz negativ. Ministrul Justitei Robert Cazanciuc a declarat, la plecarea de la sedinta CSM, ca dezincriminarea conflictului de interese se numara printre modificarile care au primit aviz negativ din partea CSM si ca urmeaza sa discute cu membrii Comsiei Juridice pentru a amana sedinta de marti pentru a putea fi discutate toate propunerile transmise pana acum. Precizam ca avizul CSM este consultativ.

PSD amana modificarea Codului Penal

Parlamentarii PSD au amanat discutiile de marti cu privire la modificarile aduse Codului Penal, informeaza B1 TV. Acestea urmau sa aiba loc la Comisia Juridica. Motivul ar fi faptul ca marti are loc plenul.

PSD a amanat modificarea Codului Penal

Parlamentarii PSD au amanat discutiile, de marti, din cadrul Comisiei juridice asupra celor 22 de modificari asupra Codului Penal. Motivul ar fi ca marti este plen reunit al Parlamentului.

UPDATE Modificarile la Codul Penal si Codul de procedura penala, discutate la toamna. Comisia juridica a amanat cele 22 de proiecte legislative cu 4 saptamani/ UNPR salut decizia

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a amanat marti dezbaterea modificarilor la codurile penale cu patru saptamani. Avand in vedere ca sesiunea parlamentara intra in vacanta pe 30 iunie, discutia se amana pentru la toamna. UPDATE Dupa ce liderul UNPR Gabriel Oprea ameninta retragerea de la guvernare daca aceste modificari sunt adoptat pe furis, UNPR afirma intr-un comunicat ca saluta decizia de amanare a discutiilor cu privire la modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala.

Un senator de la UNPR a vrut sa-si retraga initiativa legislativa de modificare a Codului Penal. De ce nu i s-a permis

Haralambie Vochitoiu, senator UNPR, a cerut, miercuri, conducerii Senatului sa i se permita sa isi retraga proiectul de modificare a Codului de Procedura Penala. BP a respins solicitarea senatorului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )