Libnet.ro
UNICEF

09:00

Tariceanu renunta la sustinerea lui Tudorel Toader. Dragnea decide nsa cnd pleaca din Guvern (surse)

Hotnews Hotnews,
 Tariceanu renunta la sustinerea lui Tudorel Toader. Dragnea decide nsa cnd pleaca din Guvern (surse)

Dragnea l-a convins pe Tariceanu si forteaza plecarea lui Tudorel Toader din Guvern. Surse politice au declarat pentru HotNews. ro ca in Coalitie s-au transat subiectele sensibile aparute intre PSD si ALDE si s-a discutat despre nemultumirile legate de legea off shore dar si despre prestatia ministrului Justitiei. continuă pe Hotnews

Tariceanu renunta la sustinerea lui Tudorel Toader. Dragnea decide cnd pleaca Toader din Guvern (surse)

Dragnea l-a convins pe Tariceanu si forteaza plecarea lui Tudorel Toader din Guvern. Surse politice au declarat pentru Hotnews. ro ca in Coalitie s-au transat subiectele sensibile aparute intre PSD si ALDE si s-a discutat despre nemultumirile legate de legea off shore dar si despre prestatia ministrului Justitiei.

Tariceanu nu renunta la Tudorel Toader: Cum raspunde solicitarilor PSD de inlocuire a ministrului Justitiei

Calin Popescu Tariceanu a infirmat marti seara informatiilor aparute pe surse politice conform carora nu mai il mai sprijina pe Tudorel Toader in fruntea Guvernului si este de acord cu schimbarea acestuia.

Remaniere guvernamentala: Tudorel Toader ar fi pierdut si sprijinul lui Tariceanu si va pleca din Guvern. Olguta Vasilescu trece la Dezvoltare in locul lui Paul Stanescu

Se anunta schimbari spectaculoase in Guvern odata cu remanierea guvernamentala anuntata pentru sfarsitul acestei luni! Tudorel Toader ar pierdut si sprijinul lui Tariceanu pentru a ramane ca ministru al.

Tudorel Toader a finalizat evaluarea lui Augustin Lazar. Cand va prezenta raportul

Soarta procurorului general, Augustin Lazar, se decide chiar in ziua consultarilor de la Cotroceni. Tudorel Toader va anunta miercuri care sunt concluziile evaluarii lui Lazar, la mai bine de doua luni de.

Adevarul l-a deranjat pe Tudorel Toader. Reactia ministrului, dupa articolul privind culisele sedintei Comisiei de la Venetia

Adevarul a dezvaluit duminica seara ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, n-a scos un cuvant in sedinta de vineri a Comisei de la Venetia. Toader s-a aflat intr-o pozitia ingrata: de membru titular al Comisiei de la Venetia si de ministru al Justitiei, sustinut de o coalitie care a rescris Codurile penale in interesul infractorilor. Luni, Tudorel Toader a raspuns pe Facebook.

SORINA MATEI, atac exploziv la adresa lui TUDOREL TOADER: Nu isi asuma nici MIZERIA asta

Jurnalista Sorina Matei lanseaza acuzatii dure la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce acesta a negat ca OUG pe Legile Justitiei ii apartine. Cred ca nici calitatea de reprezentant la.

DW Romania, ironii la adresa lui Tudorel Toader: Gargamel implineste 60 de ani, nu 58 cum cred unii (FOTO)

Ironie fina la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe pagina de facebook a celor de la DW Romania. Acestia au distribuit un material despre faptul ca celebrul Gargamel din povestile cu strumfi.

Tudorel Toader dezminte ca ar fi vorbit despre plecarea sa de la Ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a dezmintit informatiile potrivit carora s-a pune problema eliminarii sale din Guvern. Astazi am avut o intrevedere cu reprezentantii Sindicatului Grefierilor!.

Tudorel Toader: M-am intalnit cu reprezentantii Sindicatului Grefierilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, precizeaza ca in cursul zilei de astazi a avut o intalnire cu Sindicatul Grefierilor, dar subliniaza ca nu a facut declaratii cu privire la statutul sau de membru al Guvernului.

Tudorel Toader, reactie de ultima ora la informatia ca ar urma sa plece de la Ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei Tudorel Toader anunta ca astazi a avut o intrevedere cu reprezentantii Sindicatului Grefierilor si respinge informatiile vehiculate in presa legate de plecarea sa din functia de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )