Libnet.ro
UNICEF

17:45

Tariceanu: Romania are nevoie de un nou proiect politic major. Romanii trebuie sa aiba un alt tip de presedinte

Antena3 Antena3,
Tariceanu: Romania are nevoie de un nou proiect politic major. Romanii trebuie sa aiba un alt tip de presedinte

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a explicat, in editia de duminica seara a emisiunii Punctul de intalnire, ca are doua puncte principale de la care porneste in candidatura sa pentru. continuă pe Antena3

Handbalistul Daniel Todosia are nevoie de sange AB-negativ

Handbalistul Daniel Todosia are nevoie de sange grupa AB-negativ dupa ce a fost ranit, grav, intr-un accident rutier in luna mai. Tanarul jucator a ajuns la spital in coma si este acum internat la Spitalul de Urgenta din Tg. Mures. Cei care pot dona trebuie sa mearga la Centrul de Transfuzie Sanguina din Piatra Neamt si sa mentioneze: Pentru Daniel Todosia- Spitalul Judetean Tg. Mures.

Business report: Romania nu mai are nevoie de gazele rusesti. Nici macar la iarna, oricat de grea ar fi; Dupa Prima Casa, Prima masina; Samsung Galaxy Alpha: primele imagini si detalii despre hardware

Top 10 zone din Romania unde internetul mobil duduie. De la 386 Kbps pe secunda prin UMTS in urma cu noua ani, internet mobil din Romania a avut o evolutie rapida pana la 4G+. Bancile au ramas cu terenurile ieftine in brate. Cleciu, ARAI: Unii s-au lasat executati, pentru ca plata creditelor nu mai renta. Mare parte dintre debitorii care s-au lasat executati de banca.

Tariceanu: Romania poate creste cu valori liberale. in partidele mari nu mai exista dezbatere

Editia de duminica seara a emisiunii Punctul de intalnire a avut ca subiect principal apropierea alegerilor prezidentiale. in acest context, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost invitatul.

Rapid are un nou patron

Inca o veste buna pentru suporterii giulestenii dupa cea a alegerii lui Ionel Ganea in postul de antrenor. Clubul Rapid are un nou patron in persoana omului de afaceri Valerii Moraru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )