Libnet.ro
UNICEF

01:05

TARICEANU: in sedinta CSAT va trebui sa se discute despre o reforma profunda a STS

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TARICEANU: in sedinta CSAT va trebui sa se discute despre o reforma profunda a STS

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca in sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) de marti va trebui sa se discute despre demisii la nivel inalt, despre o reforma profunda a Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS), si nu despre bugetele unor institutii, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu: in sedinta CSAT de marti trebuie sa se discute despre o reforma profunda a STS

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca in sedinta Consiliului Suprem de Apara.

Sedinta CSAT, convocata de Klaus Iohannis pentru ziua de marti

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a convocat sedinta CSAT pentru ziua de marti. inca nu se stie exact la ce ora se vor reuni, dar se stie ca CSAT trebuie sa dea un aviz pentru rectificarea bugetara.

Calin Popescu Tariceanu, despre crima de la Caracal: Ar trebui sa se discute despre demisii la nivel inalt si despre o reforma profunda a STS

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a facut primele declaratii referitoare la cazul care a socat o tara intreaga, crima de la Caracal, in urma careia o adolescenta a fost violata s.

ULTIMA ORA! Klaus Iohannis a convocat sedinta CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a convocat pentru marti, 30 iulie, o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT). Sedinta este programata la ora 13.

Dancila: Fac apel la presedintele Iohannis pentru o analiza riguroasa in sedinta CSAT privind STS

Premierul Viorica Dancila face apel la presedintele Klaus Iohannis pentru o analiza riguroasa in sedinta Consiliului Suprem de Aparare al Tarii CSAT) de marti, privind responsabilitatea Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) in cazul fetei din judetul Olt care a fost ucisa.

Sedinta CSAT - marti

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se reuneste, marti, in sedinta, au declarat surse oficiale, potrivit Agerpres.

Marti, sedinta CSAT (surse)

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se reuneste marti in sedinta, au declarat, potrivit unor .

Sedinta CSAT convocata de Iohannis in 30 iulie pentru aviz pe rectificarea bugetara

Presedintele Klaus Iohannnis a convocat sedinta Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru marti, 30 iulie, de la ora 13. 00, pentru a da avizul asupra rectificarii bugetare, au declarat surse politice pentru Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )