Libnet.ro
UNICEF

10:30

TARICEANU: Vom modifica OUG care priveste rectificarea bugetara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TARICEANU: Vom modifica OUG care priveste rectificarea bugetara

Liderul AlDE, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca OUG privind rectificarea bugetara va fi modificata in Parlament, intrucat prevede majorarea pensiilor doar cu 14%, nu cu 40%, asa cum prevede legea. Nu vom tolera furtul din banii care se cuvin pensionarilor, afirma Tariceanu, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Rectificarea bugetara intra in Parlament PSD anunta ca nu renunta la majorarea pensiilor cu 40%

Ordonanta de urgenta a Guvernului privind rectificarea bugetara a intrat miercuri in dezbaterea Parlamentului. Comisiile de specialitate au termen pina pe 9 septembrie pentru a depune si dezbate amendamentele iat iar termenul pentru finalizarea raportului este 10 septembrie. PSD a anuntat deja ca scopul principal al parlamentarilor sai va fi acela de a elimina articolul din OUG prin care punctul de pensie a fost diminuat cu 26%.

Rectificarea bugetara intra in Parlament. PSD si ALDE insista ca pensiile sa creasca cu 40%

Ordonanta privind rectificarea bugetara a ajuns miercuri in Parlament, care intentioneaza sa o modifice astfel incat pensiile sa creasca cu 40%, asa cum prevede legea, in loc de 14%, cum a decis Guvernul.

Ludovic Orban: Dupa ce a vrut sa lase Romania fara Guvern, PSD vrea sa lase Romania fara buget. Cer parlamentarilor sa fie responsabili si sa sustina rectificarea bugetara cum am hotarat-o (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban face apel la parlamentari sa sustina ordonanta de urgenta privind rectificarea bugetara in forma in care a fost stabilita de Guvern, pentru ca, spune prim-ministrul, orice.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )