Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tarife noi pentru parcarile din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Tarife noi pentru parcarile din Bucuresti

De luni vor intra in vigoare noile tarife pentru parcarea in Bucuresti. in zona centrala, tariful a fost majorat in luna iunie de la 1,5 lei pe ora la 10 lei pe ora, modificarile urmand sa se aplice din luna. continuă pe Antena3

Noile tarife pentru parcarile Primariei Bucuresti intra n vigoare duminica / O ora de parcare n centru - 10 lei

Noile tarife pentru parcarile Primariei Capitalei intra in vigoare in aceasta duminica. Pentru zona zero a Bucurestiului, o ora de parcare va costa 10 lei. Noile reglementari instituie 3 zone de taxare in Bucuresti.

Canada anunta taxe noi pentru importuri americane

Ministrul Afacerilor Externe din Canada, Chrystia Freeland, a publicat lista finala a taxelor impuse drept contramasura la taxe similare pentru importurile canadiene de aluminiu si otel implementate de presedintele american Donald Trump, scrie Global News.

Admitere liceu 2018. Coada infernala la Scoala Sfintii Voievozi, din Bucuresti. Elevii din provincie depun dosarele pentru inscrierea la liceu

Admitere liceu 2018 Absolventii claselor a VIII-a din provincie, care vor sa se inscrie la un liceu in Capitala, s-au strans, vineri, in numar mare la Scoala Sfintii Voievozi din Capitala. Admitere liceu.

Va fi o vara grea si pentru calatorii din trenurile private - Despre anulari, vagoane putine, caldura si aglomeratie

Companiile private de transport de calatori ofera servicii mai bune calitativ decat CFR, insa si ele se confrunta cu lipsa de vagoane si de locomotive, materialul rulant este invechit, iar anularile de trenuri sunt suparatoare. Mai ales pe ruta Brasov-Bucuresti-Constanta aglomeratia se va resimti, in special in week-end, iar surprizele neplacute pot aparea, fiindca in unele vagoane nu exista aer conditionat, in altele va fi foarte aglomerat si in cel mai rau caz vor fi si anulari.

Un cunoscut mall din Bucuresti se extinde. Din proiect face parte o parcare pe sapte etaje in subteran

Fondul de investitii NEPI extinde mallul Promenada si construieste langa acesta o cladire de birouri de 30. 000 mp. Potrivit unor informatii din piata imobiliara, sud-africanii au obtinut de la primarie.

UPDATE Avertizari de inundatii pentru ruri din doua treimi de tara / Cod rosu n Brasov si Covasna

Hidrologii au emis mai multe avertizari de inundatii, valabile pe bazine hidrografice din circa doua treimi de tara. Avertizarea cod galben este valabila pana duminica ora 24. 00, iar codul portocaliu pana sambata ora 18.

UPDATE Avertizari de inundatii pentru ruri din doua treimi de tara / Cod rosu n cinci judete

Hidrologii au emis mai multe avertizari de inundatii, valabile pe bazine hidrografice din circa doua treimi de tara. Avertizarea cod galben este valabila pana duminica ora 24. 00, iar codul portocaliu pana sambata ora 18.

BREXIT: Avertisment dur pentru EUROPA! Din pacate si cetatenii romani sunt AFECTATI

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a avertizat-o vineri pe premierul Marii Britanii, Theresa May, saofere alternative pentru a depasi diferentele uriase de viziuni privind Brexitul,daca nu.

Eugen Nicolicea, jigniri pentru jurnalistii din Parlament: Stati tolaniti aici ca la autogara

Dupa ce au fost umiliti dimineata cand li s-a interzis sa foloseasca lifturile de la Parlament sub pretext ca acesta sunt exclusiv pentru uzul parlamentarilor, jurnalistii au fost supusi si la jignirile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )