Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tarife reduse la energia electrica in primul semestru din 2018

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tarife reduse la energia electrica in primul semestru din 2018

Tarifele la energia electrica pentru consumatorii casnici vor scadea cu 0,34% la nivel national, in primul semestru din 2018, comparativ cu trimestrul IV 2017, conform Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE). continuă pe Ziarul Bursa

Primul exercitiu din 2018 pentru verificarea functionarii sistemelor de alarmare a populatiei in caz de dezastre

Primul exercitiu din 2018 care are ca scop testarea si verificarea sistemului de instiintare, avertizare si alarmare in situatii de protectie civila va avea loc miercuri, in intervalul orar 10. Vor fi actionate sirenele de alarmare publica existente in toate judetele, scrie news. ro.

Suna alarma! Cand are loc primul exercitiu din 2018 pentru verificarea functionarii sistemelor de alarmare a populatiei in caz de dezastre

Primul exercitiu din 2018 care are ca scop testarea si verificarea sistemului de instiintare, avertizare si alarmare in situatii de protectie civila va avea loc miercuri, in intervalul orar.

Halep, fara sponsor tehnic la primul meci din 2018. Cum explica situatia

Simona Halep si-a incheiat contractul cu Adidas la final de 2017, iar in prima zi a noului an a disputat primul meci de simplu in turneul de la Shenzen fara a avea vreun logo pe echipamentul sau de joc.

Primul exercitiu din 2018 pentru verificarea functionarii sistemelor de alarmare a populatiei in caz de dezastre are loc astazi

Primul exercitiu din 2018 care are ca scop testarea si verificarea sistemului de instiintare, avertizare si alarmare in situatii de protectie civila va avea loc miercuri, in intervalul orar 10. Vor fi actionate sirenele de alarmare publica existente in toate judetele.

Primul exercitiu din acest an pentru verificarea sistemelor de alarmare in situatii de protectie civila

Primul exercitiu din 2018 care are ca scop testarea si verificarea sistemului de instiintare, avertizare si alarmare in situatii de protectie civila va avea loc astazi, in toate judetele,.

IGPR: Peste 2.200 de amenzi in valoare de circa 750.000 de lei, aplicate in prima zi din 2018

Politistii au aplicat, in prima zi din 2018, peste 2. 200 de amenzi, in valoare de aproximativ 750. 000 de lei, conform unui comunicat de presa emis de catre Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR).

Primul nascut din 2018 este baietel. Bebelusul a venit pe lume la cateva ore dupa miezul noptii

Un baietel sanatos, cu o greutate de 3. 650 de grame, a dat tonul nasterilor in 2018, la Maternitatea Spitalului Judetean de Urgenta Zalau.

Primul protest din 2018 in Piata Victoriei. Cateva zeci de persoane s-au strans in fata Guvernului: SOS, Justitia!

Cateva zeci de persoane s-au adunat, luni seara, in fata Guvernului, pentru a milita in favoarea unei justitii independente. Un nou protest a inceput, la ora 18. 00, in prima zi a anului 2018. Bucurestiul va zice NU este sloganul de pe Facebook ce i-a adunat pe protestatari.

FOTO inca un gest mizerabil al Jelenei Ostapenko. Pe cine i-a casunat letonei in primul meci din 2018

Letona Jelena Ostapenko este recunoscuta a fi una dintre cele mai antipatice jucatoare din circuitul feminin de tenis.

Cursul de schimb scade semnificativ in prima zi de tranzactionare din 2018. La cat a cotat BNR moneda nationala

Banca Nationala a Romaniei BNR) a afisat, miercuri, un curs de 4,6412 lei pentru un euro, in scadere cu 1,85 bani -0,40%) fata de sedinta precedenta, cand s-a inregistrat cea mai slaba cotatie a monedei nationale din istorie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )