Libnet.ro
UNICEF

08:15

Tariful la transportul public din Capitala nu va fi majorat! Anuntul facut de Gabriela Firea

Antena3 Antena3,
Tariful la transportul public din Capitala nu va fi majorat! Anuntul facut de Gabriela Firea

Pretul biletelor pentru transportul public in comun in Capitala nu va fi majorat. Gabriela Firea a marturisit ca nici macar nu a discutat un astfel de subiect cu directorul STB. continuă pe Antena3

Gabriela Firea ii asigura pe bucuresteni ca tariful pentru transportul public nu se va majora

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, ca pretul biletelor pentru transportul public in comun nu va fi majorat, precizand ca nu a discutat niciodata cu directorul STB despre aceasta posibilitate.

Se dubleaza pretul pentru calatoriile cu transportul public in Bucuresti. Explicatia oficiala a STB

Pretul biletelor de la mijloacele de transport public in comun se dubleaza! Explicatia oficiala o da STB, aceasta propunere fiind de mult timp dezbatuta. Ce pret vor avea de cum biletele? Se dubleaza pretul pentru calatoriile cu transportul public in Bucuresti Aceasta propunere a fost facuta de Andrei Creci, directorul general al Societatii de Transport.

Rasturnare de situatie in comuna Ditrau! Ce se intampla acum cu cei doi brutari din Sri Lanka. Anuntul patronului

Situatia socanta din comuna Ditrau continua? Patronul brutariei a anuntat ce se va intampla cu cei doi angajati din Sri Lanka. Vor continua sau nu sa lucreze pentru localnicii din Ditrau? Situatie Ditrau: Ce se intampla cu brutarii din Sri Lanka? Situatia controversata de la Ditrau se pare ca isi gaseste usor finalul. Patronul brutariei .

Aproximativ 130 de kilograme de tutun, confiscate in urma unor perchezitii facute de politistii din Capitala

Politistii din Capitala au ridicat, in urma unor perchezitii facute joi, aproximativ 130 de kilograme de tutun, de la persoane suspectate ca il vindeau pe site-uri specializate sau pe retele sociale. Optsprezece persoane au fost duse la audieri.

Hagi a renuntat la cel mai vechi jucator din lot: Anuntul facut de club despre o afacere profitabila

Cu cateva ore inainte de primul meci oficial al Viitorului din 2020, formatia patronata si antrenata de Gheorghe Hagi a reusit al doilea transfer mare din aceasta iarna.

500.000 de euro din santaj! Cum a fost prins un interlop din Capitala

Un interlop a fost prins de catre anchetatorii cu mata-n-sac. Acesta a obtinut 500. 000 din santaj. Ce au gasit politisti in casa barbatului? Care sunt sumele pe care le imprumuta acesta si cum isi facea dreptate? Interlop prins in Capitala Un interlop din Capitala a fost prins cand dadea imprumut bani si apoi santaja persoanele .

Gabriela Firea, masuri pentru deszapezirea din Capitala: Marile bulevarde sunt degajate de stratul de zapada. Sunt probleme pe arterele secundare

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre masurile luate pentru deszapezirea marilor bulevarde din Bucuresti. Firea a mai spus ca activitatile pentru curatarea trotuarelor si a liniilor de tramvai sunt in desfasurare.

Samuel L. Jackson filmeaza pe o strada din Capitala. Traficul in zona va fi partial blocat

Michael Keaton, Samuel L. Jackson si Maggie Q sunt prezenti in Romania, unde vor filma pe o strada din Bucuresti. Actorii vor filma pentru pelicula The Asset 3, regizat de Martin Campbell.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )