Libnet.ro
UNICEF

14:30

Hagi a renuntat la cel mai vechi jucator din lot: Anuntul facut de club despre o afacere profitabila

Adevărul Adevărul,
Hagi a renuntat la cel mai vechi jucator din lot: Anuntul facut de club despre o afacere profitabila

Cu cateva ore inainte de primul meci oficial al Viitorului din 2020, formatia patronata si antrenata de Gheorghe Hagi a reusit al doilea transfer mare din aceasta iarna. continuă pe Adevărul

Coronavirus. Preturile petrolului sunt la cel mai jos nivel din ultimele 13 luni

Preturile petrolului au scazut luni la cele mai reduse niveluri din ultimele 13 luni, din cauza epid.

Cine este cel mai frumos barbat din lume: Toate elementele fetei au fost masurate pentru a defini perfectiunea fizica

Actorul Robert Pattinson, in varsta de 33 de ani, a fost declarat cel mai frumos barbat din lume in urma unor masuratori care se raporteaza la Sectiunea de AurGolden Ratio definita inca din timpul Greciei Antice de artistii vremii.

Cum arata parcul auto national - Aproape jumatate dintre masini sunt mai vechi de 16 ani, 47% sunt diesel

Parcul de autovehicule a crescut cu peste jumatate de milion de masini anul trecut, la 8 milioane de unitati, iar 86% dintre acestea sunt autoturisme. Aproximativ 4% dintre masini au mai putin de doi ani vechime, iar 22% sunt mai vechi de 20 de ani. Diesel-ul si-a crescut ponderea, fiindca 76% dintre masinile SH intrate folosesc acest tip de combustibil, iar la masini noi ponderea a fost de 27%. Datele au fost prezentate de APIA.

Cum s-a lasat Cornelia Catanga de fumat, dupa 38 de ani. Cel mai mare regret al artistei

Cornelia Catanga a trecut prin clipe de groaza! Aceasta a vazut moartea cu ochii, dupa ce a suferit un infarct. Dupa tragicul eveniment, artista a luat decizii extrem de importante care sa-i imbunatateasca starea de sanatate. Cum a reusit sa se lase de fumat, dupa 38 de ani si care este cel mai mare regret .

Eugen Tomac, dupa ce PMP a fost cotat cu 1,8% in preferintele romanilor: Cel mai mare fake news electoral din acest inceput de an este sondajul IMAS

Eugen Tomac sustine ca sondajul realizat de IMAS, in care PMP este cotat cu 1,8% din optiunile alegatorilor, este cel mai mare fake news electoral din acest inceput de an. Cel mai mare Fake News.

Cum se numeste romanul cu cel mai ciudat nume. De ce a fost luat in vizor de autoritati

Fara doar si poate, romanul cu cel mai ciudat nume este Ispilante Sentiment Brusli! Acesta a ajuns pe mana judecatorilor, nu din cauza numelui, ci din cauza unor probleme cu legea. Cum se numeste romanul cu cel mai ciudat nume Ispilante Sentiment Brusli este conditadin cu Viorica Dancila, originar din orasul Videle, judetul Teleorman, localitatea .

Statele Unite trimit zeci de mii de trupe in Europa pentru a lua parte la cel mai mare exercitiu NATO ai ultimilor 25 de ani. Ce contributie va avea Romania (FOTO, VIDEO)

Statele Unite va desfasura numai putin de 20. 000 de militari, plus echipament greu, in Europa pentru a lua parte la cel mai amplu exercitiu al NATO din ultimii 25 de ani, un exercitiu la care ia parte si.

Vastint Romania - dezvoltatorul cu cel mai mare scor Leed Platinum din tara noastra

Vastint Romania a primit certificarea LEED Platinum pentru cea de-a treia cladire a proiectului Timpuri Noi Square, devenind dezvoltatorul cladirilor de birouri cu cel mai mare scor LEED PLATINUM din tara noastra, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Deputat PNL: Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei

Deputatul PNL Matei Dobrovie spune ca Nicusor Dan, candidatul USR la Primaria Capitalei, este cel mai bun dintre cei care si-au anuntat intentia de a candida pana acum din partea dreptei, fiind cel mai bine plasat s-o invinga pe Gabriela Firea.

Germania va raporta si in 2019 cel mai ridicat excedent de cont curent la nivel global

Germania a inregistrat si in 2019 cel mai ridicat excedent de cont curent la nivel global, in pofida escaladarii tensiunilor comerciale, potrivit estimarilor Institutului de cercetare economica Ifo.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )