Libnet.ro
UNICEF

10:15

Tarile in care anul care vine nu este 2020

Hotnews Hotnews,
 Tarile in care anul care vine nu este 2020

In cea mai mare parte a lumii, anul care urmeaza este 2020, totusi in unele parti ale lumii cronologia are un fundament diferit de cel propus de papa Grigore XII in 1582, astfel ca, de exemplu, in Israel deja vine anul 5780, remarca platforma Matadornetwork, preluata de Mediafax. continuă pe Hotnews

Astrologii sunt de parere ca ziua de 27 decembrie este cea mai norocoasa zi din an. Iata de ce!

Astrologii sunt de parere ca 27 decembrie este cea mai norocoasa zi a anului 2019.

Tranzactia SECOLULUI! Varful turnului Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, VANDUTA (VIDEO)

Proprietarul Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, a scos la vanzare varful turnului. Tranzactia ar putea aduce grupului imobiliar care se ocupa de ea suma de un miliard de dolari.

Tariceanu: Cea mai importanta decizie a ALDE a fost iesirea de la guvernare. Ce s-a intamplat ulterior pe mine m-a surprins foarte mult

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca cea mai importanta decizie pentru ALDE din acest an a fost iesirea de la guvernare. Liderul partidului a adaugat ca Viorica Dancila a fost surprinsa de hotarare, fiindca a crezut ca nu pleaca cainele de la macelarie.

RETETA DE CRACIUN. Chef Sorin Bontea, cea mai buna reteta de sarmale pentru Craciun

Chef Sorin Bontea a dezvaluit cea mai buna reteta de sarmale pentru masa de Sarbatori.

Tariceanu: Probabil cea mai importanta decizie de anul acesta a fost iesirea de la guvernare

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca 2019 a fost un an greu care nu a fost deloc incunu.

Business report: Romania pe Tabloul de bord european: anul trecut a bifat 12 criterii din 14; Cum si-au impartit profiturile marii producatori de telefoane; Romania a avut 11 luni la rand cea mai mare inflatie din UE

CFR estimeaza pierderi de aproape 155 milioane lei in acest an. CFR SA, compania de stat care administreaza reteaua de cai ferate din Romania, estimeaza pierderi de. Romgaz a vrut sa recupereze sporurile acordate salariatilor, dar a pierdut definitiv in peste 280 de dosare. Romgaz a pierdut pe banda rulanta procesele intentate.

Cea mai ascultata piesa din perioada Craciunului. Cine e artistul care a inspirat o lume intreaga (VIDEO)

In perioada sarbatorilor de iarna, cei mai multi oameni aleg sa asculte colinde si piesele clasice de Craciun cantate de Mariah Carey, Frank Sinatra sau George Michael. Anul acesta, insa, un artist anume ne-a facut sa strecuram in playlist cel mai recent single al sau care ne-a cucerit definitiv.

Cum sa gestionezi banii in perioada Sarbatorilor. Mare atentie, decembrie este cea mai costisitoare luna din an

Perioada Sarbatorilor este una dintre cele mai costisitoare perioade din an. Pentru a nu ramane fara bani la intrarea in noul an, urmeaza cativa pasi simpli care te vor ajuta sa supravietuiesti lunii cadourilor.

Cea mai buna reteta de cozonac pentru Craciun

Cozonacul este un preparat traditional care nu lipseste de pe nicio masa de Craciun. Exista numeroase retete, care mai de care mai pretentioase. Vaprezentam mai jos reteta bunicilor, cele care au adus.

RETETE DE CRACIUN. Cea mai buna reteta de caltabosi pentru SARBATORILE DE IARNA

Spre deosebire de lebar, caltabosul contine si diferite maruntaie si orez, iar retetele difera de la o regiune a tarii la alta. SARBATORILE DE IARNA Secretul pentru un gust deosebit este dat de alegerea condimentelor si de echilibrul dintre organele de porc si grasimea pe care o contine.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )