Libnet.ro
UNICEF

23:30

Tarom anunta intarzieri pe toate cursele din cauza indisponibilitatii sistemului SITA, la nivel global

Adevărul Adevărul,
Tarom anunta intarzieri pe toate cursele din cauza indisponibilitatii sistemului SITA, la nivel global

Transportatorul aerian national Tarom a anuntat sambata ca Sistemul global SITA Departure Control System) este indisponibil la nivel mondial, iar compania de stat subliniaza ca, din aceasta cauza, vor exista intarzieri pe toate cursele. continuă pe Adevărul

TAROM anunta intarzieri la toate cursele din cauza unul blocaj la sistemul global de control SITA

Compania TAROM a anuntat, sambata, intarzieri pe toate cursele din cauza faptului ca sistemul SITA Departure Control System) este indisponibil la nivel mondial. Operatiunile de Check-In si Boarding.

TAROM anunta intarzieri la toate cursele

Compania TAROM anunta intarzieri pe toate cursele din cauza indisponibilitatii sistemului SITA Departure Control System) la nivel mondial, conform unui comunicat. Operatiunile de Check-In si Boarding sunt .

TAROM anunta intazieri la toate cursele

Compania TAROM anunta intarzieri pe toate cursele din cauza indisponibilitatii sistemului SITA Departure Control System) la nivel mondial, conform unui comunicat remis, astazi, Redactiei noastre.

Probleme pentru pasagerii Tarom. Operatiunile de check-in, suspendate: toate cursele vor avea intarzieri

Transportatorul aerian national Tarom a anuntat sambata ca Sistemul global SITA Departure Control System) este indisponibil la nivel mondial, iar compania de stat subliniaza ca, din aceasta cauza, vor exista intarzieri pe toate cursele.

Probleme pentru pasagerii Tarom: toate cursele vor avea intarzieri

Transportatorul aerian national Tarom a anuntat sambata ca Sistemul global SITA Departure Control System) este indisponibil la nivel mondial, iar compania de stat subliniaza ca, din aceasta cauza, vor exista intarzieri pe toate cursele.

UPDATE Tarom: Sistemul global pentru check-in si mbarcare este indisponibil, sunt ntrzieri la toate cursele

SITA - Departure Control System sistemul folosit pentru check-in si imbarcare) este indisponibil la nivel mondial, lucru care va duce la intarzieri si la toate cursele TAROM, informeaza compania aeriana romaneasca. Potrivit situatiei de curselor de pe Aeroportul Otopeni, toate decolarile au fost facute cu intarziere, in general de cateva minute sau zeci de minute, fiind insa si cazuri de intarzieri de cateva ore.

UPDATE Tarom: Sistemul global pentru check-in si mbarcare a fost indisponibil 4 ore

SITA - Departure Control System sistemul folosit pentru check-in si imbarcare) este indisponibil la nivel mondial, lucru care va duce la intarzieri si la toate cursele TAROM, informeaza compania aeriana romaneasca. Potrivit situatiei de curselor de pe Aeroportul Otopeni, toate decolarile de sambata au fost facute cu intarziere, in general de cateva minute sau zeci de minute. 30 TAROM: SITA a repus in functiune sistemul DCS Departure Control System) dupa 4 ore de nefunctionare.

Circulatie ngreunata pe autostrada A2 Bucuresti-Constanta joi dimineata, din cauza ploii torentiale

Circulatia pe autostrada A2 Bucuresti-Constanta se desfasoara ingreunat joi dimineata din cauza ploii torentiale, anunta centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Unii IT-sti ncep sa ia n calcul mutarea rezidentei fiscale n alte tari, din cauza Fiscului netehnologizat

Desi lucreaza in Romania, Ionut a decis sa-si mute activitatea in Estonia, din cauza administratiei fiscale netehnologizate. Toata interactiunea cu fiscul estonian o va face exclusiv online, lucru care nu ii va consuma la fel de mult timp ca in Romania.

Mexicanii si sarbii amendati din cauza suporterilor

FIFA a amendat Federatia de fotbal din Mexic din cauza comportamentului suporterilor la meciul cu Germania disputat pe Lujniki din Moscova in prima etapa a Cupei Mondiale. De asemenea, sarbii au fost si ei sanctionati.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )