Libnet.ro
UNICEF

06:15

Mexicanii si sarbii amendati din cauza suporterilor

Online Sport Online Sport,
Mexicanii si sarbii amendati din cauza suporterilor

FIFA a amendat Federatia de fotbal din Mexic din cauza comportamentului suporterilor la meciul cu Germania disputat pe Lujniki din Moscova in prima etapa a Cupei Mondiale. De asemenea, sarbii au fost si ei sanctionati. continuă pe Online Sport

Trafic ingreunat pe Autostrada Soarelui din cauza unei ploi torentiale

Traficul se desfasoara ingreunat pe Autostrada Soarelui, intre Branesti si Fundulea, din cauza unei ploi torentiale. Centrul Infotrafic sfatuieste soferii care se deplaseaza pe autostrada A2 Bucuresti.

Circulatie ngreunata pe autostrada A2 Bucuresti-Constanta joi dimineata, din cauza ploii torentiale

Circulatia pe autostrada A2 Bucuresti-Constanta se desfasoara ingreunat joi dimineata din cauza ploii torentiale, anunta centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Caras Severin: Un tren a deraiat la Resita, din cauza unei furtuni puternice

Din cauza unei crengi cazute pe linia ferata in urma unei furtuni puternice, un tren de calatori care circula pe ruta Timisoara Nord - Resita Nord a deraiat in zona localitatii Moniom din judetul Caras .

Donald Trump reafirma, mpotriva tuturor evidentelor, ca Germania nregistreaza o crestere a criminalitatii, din cauza migrantilor

Presedintele american Donald Trump a reafirmat marti, impotriva tuturor evidentelor, ca Germania inregistreaza o crestere a criminalitatii din cauza imigratiei, punand public sub semnul indoielii cifrele oficiale, scrie AFP.

La ce a renuntat Alexandru Arsinel din cauza sanatatii precare. Ultima oara am fost acum trei ani

Alexandru Arsinel a renuntat de ceva timp la plecatul in vacanta din cauza problemelor de sanatate peste care a tot dat. De asemenea, sotia sa este la pat, din cauza unui accident suferit in urma cu doi.

Editorial Charlie Hebdo:Romnia, care ne-a dat totusi mari comici precum hazliul Mircea Eliade sau mascariciul Cioran, s-a suparat pe Franta din cauza unui desen cu jucatoarea care tocmai cstigase Roland-Garros

Laurent Sourisseau, supranumit Riss, directorul si redactorul-sef al Charlie Hebdo, a scris in editorialul sau din ultimul numar al revistei franceze, ca romanii, ca toti europenii, nu au umor, dupa ce s-au suparat pe Franta, in urma caricaturii ce o ironiza pe Simona Halep. Editorialul din ultimul numar al revistei a fost tradus si postat pe blogul sau de jurnalistul si scriitorul Dan Alexe, cel care a prezentat pe retelele de socializare si caricatura ce o ironiza pe Simona Halep publicata de Charlie Hebdo, saptamana trecuta, noteaza news. ro.

Muncitorii extracomunitari nu sunt rentabili din cauza costurilor (antreprenori din agricultura si ospitalitate)

Antreprenorii romani din agricultura si din sectorul ospitalitatii se plang de faptul ca dureaza 8 luni pentru a aduce forta de munca extracomunitara in tara, avand in vedere lipsa acuta din Romania. Ei spun ca statul ii protejeaza mai mult pe muncitorii straini, decat pe intreprinzatorii locali, iar costurile cu un angajat din afara UE este foarte mare, fiind nerentabil sa-l aduci in tara. Mai mult, angajatii si antreprenorii romani nu au incredere unii in altii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )