Libnet.ro
UNICEF

23:00

Tarom a inregistrat probleme cu mai multe aeronave, in ultimele zile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tarom a inregistrat probleme cu mai multe aeronave, in ultimele zile

Cursa Tarom Bucuresti-Iasi care urma sa decoleze, vineri, la ora 17. 20 de pe Aeroportul Otopeni a fost anulata, unul dintre pasageri reclamand ca reprezentantii companiei nu au oferit nicio explicatie. in ultimele zile, mai multe curse operate de compania de stat au ratat decolarea din cauza unor probleme tehnice sau au fost amanate, scrie News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

inregistrare cu TRUMP jignind o fetita: O sa ies la intalnire cu ea peste zece ani! De asemenea, tot mai multe femei sustin ca au fost ABUZATE de acesta (VIDEO)

Scandalul privind afirmatiile controversate ale lui Donald Trump la adresa femeilor ia amploare. Tot mai multe femei sustin ca au fost abuzate sexual de candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA,.

La ce crezi ca foloseste acest dispozitiv rosu din cauciuc? Tot mai multe femei fac asta in fiecare zi!

Vorba sufera baba la frumusete se potriveste perfect in acest caz. Din ce in ce mai multe femei apeleaza la trucuri ciudate pentru a arata bine. Un bun exemplu il reprezinta dispozitivul din imaginea.

Alerta in Sibiu: Un urs a fost vazut pe strazile din centrul orasului. Mai multe echipaje ale Jandarmeriei si Politiei Locale cauta animalul salbatic (VIDEO)

Alerta in Sibiu, dupa ce un urs a fost vazut pe strazile din centrul orasului, informeaza Libertatea. Mai multe echipaje ale Jandarmeriei si Politiei Locale au ajuns la fata locului dupa ce oamenii au.

Constanta: Unii parinti nu si-au mai trimis copiii la scoala dupa ce au aflat despre mai multe cazuri de imbolnavire de meningita

Panica la Constanta din cauza meningitei. Mai multi parinti nu si-au mai trimis copiii la scoala de o saptamana dupa ce au aflat despre mai multe cazuri de imbonavire, dar ascunse de conducerea.

Inundatiile au facut RAVAGII in mai multe zone din tara. Imagini INCREDIBILE surprinse intr-o comuna din Galati (VIDEO)

Inundatiile au facut ravagii in Romania, in ultimele ore, in Galati, comuna Pechea, unde peste 200 de oameni aflati in cele peste o suta de case inundate au fost evacuati, conform.

Prefectul din Galati a fost schimbat, dupa inundatiile din ultimele zile

Prefectul din Galati , Dorin Otrocol, va fi schimbat din functie, vineri. Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au criticat, in aceasta saptamana, modul in care autoritatile locale au actionat, ca urmare a inundatiilor din ultimele zile.

Universul are de 10 ori mai multe galaxii decat se credea pana acum

Universul este mult mai mare decat se estima, iar asta o spun astronomii ce au facut un nou recensamant al galaxiilor din spatiu. Echipa de cercetatori a ajuns la concluzia ca in Universul observabil sunt de cel putin 10 ori mai multe galaxii decat se credea pana acum. Aceasta descoperire are implicatii majore in ceea [].

FOTO. Iarna si-a facut aparitia in mai multe zone din tara. Trasnfagarasanul a fost inchis, din cauza zapezii. Drumarii intervin cu utilaje de deszapezire

Traficul rutier se desfasoara, joi dimineata, in conditii de iarna pe mai multe drumuri din judetul Harghita, cat si in Sibiu. Astfel, pe drumul national DN) 13 B in Pasul Bucin, pe DN 12 C, in zona Lacu Rosu, pe DN 12 A, si pe DN 15 Toplita-Borsec, drumarii intervin cu utilajele de deszapezire.

FOTO. Iarna si-a facut aparitia in mai multe zone din tara. Transfagarasanul a fost inchis, din cauza zapezii. Drumarii intervin cu utilaje de deszapezire

Traficul rutier se desfasoara, joi dimineata, in conditii de iarna pe mai multe drumuri din judetul Harghita, cat si in Sibiu. Astfel, pe drumul national DN) 13 B in Pasul Bucin, pe DN 12 C, in zona Lacu Rosu, pe DN 12 A, si pe DN 15 Toplita-Borsec, drumarii intervin cu utilajele de deszapezire.

Dosarul Partida Romilor: ICCJ cere DNA sa corecteze mai multe nereguli din rechizitoriu privind faptele si probele

Instanta suprema cere procurorilor anticoruptie sa corecteze mai multe nereguli din rechizitoriul dosarului Frauda la Partida Romilor, referitoare la faptele pentru care au fost trimisi in judecata Nicolae Paun, Madalin Voicu, Gelu Diaconu si ceilalti inculpati si unele dintre probele pe care se bazeaza acuzatiile aduse acestora sau sa spuna daca vor restituirea cauzei la DNA.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )