Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tarom isi muta toate ghiseele din aeroportul Otopeni intr-un nou terminal

B1 B1,
Tarom isi muta toate ghiseele din aeroportul Otopeni intr-un nou terminal

Compania nationala de transport aerian Tarom isi muta toate ghiseele de check-un din Aeroportul Henri Coada intr-un terminal nou. Este vorba de aproximativ 20 ghisee care vor fi relocate din vechiul terminal,. continuă pe B1

Tarom muta toate ghiseele din aeroportul Henri Coanda in noul terminal

Transportatorul aerian national Tarom a anuntat ca va muta ghiseele de check-in din vechiul terminal al aeroportului Henri Coanda in terminalul nou, incepand din noaptea de marti.

Tarom muta toate ghiseele in noul terminal

Tarom ,transportatorul aerian national, a anuntat ca va muta ghiseele de check-in din vechiul terminal al aeroportului Henri Coanda in terminalul nou, incepand din aceasta noapte, informeaza News. ro.

Un avion care se indrepta spre Tel Aviv a aterizat de urgenta pe Aeroportul Otopeni

Un avion care trebuia sa ajunga la Tel Aviv a aterizat de urgenta pe Aeroportul Otopeni. Aeronava a revenit la sol la 40 de minute de la decolare, iar din primele informatii, masura a fost luata din cauza.

Toate spitalele din judetul Vaslui functioneaza fara autorizatie din partea ISU

Spitalele din Vaslui, Barlad si Husi functioneaza fara autorizatie din partea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU), au anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, reprezentantii institutiei, relateaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )