Libnet.ro
UNICEF

22:45

Toate spitalele din judetul Vaslui functioneaza fara autorizatie din partea ISU

Hotnews Hotnews,
 Toate spitalele din judetul Vaslui functioneaza fara autorizatie din partea ISU

Spitalele din Vaslui, Barlad si Husi functioneaza fara autorizatie din partea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU), au anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, reprezentantii institutiei, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

A santajat pe Facebook doua tinere din judetul Botosani. Adevarul a iesit la iveala dupa ce fetele s-au plans parintilor. Barbatul a fost condamnat recent la inchisoare

In urma cu trei ani, doua tinere din judetul Botosani, au fost santajate pe Facebook de un tanar de 26 de ani, care le ameninta cu moartea si cu acte de violenta, in schimbul diverselor bunuri. De.

Tarom isi muta toate ghiseele din aeroportul Otopeni intr-un nou terminal

Compania nationala de transport aerian Tarom isi muta toate ghiseele de check-un din Aeroportul Henri Coada intr-un terminal nou. Este vorba de aproximativ 20 ghisee care vor fi relocate din vechiul terminal,.

Prima declaratie de impozit pe profit din 2018 surprinde companiile fara cadrul legal complet si clar

Desi termenul de raportare a impozitului pe profit pentru primul trimestru din 2018 este miine, 25 aprilie, contribuabilii se gasesc din nou intr-o stare de incertitudine din cauza cadrului legal. Motivul este ca regulile referitoare la costurile de indatorare, modificate anul trecut prin ordonanta de urgenta 79, nu au fost inca adoptate prin lege si nu au norme de aplicare publicate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )