Libnet.ro
UNICEF

15:15

Tatal cu 150 de copii. Povestea impresionanta a barbatului care este cunoscut de o lume intreaga

Playtech Playtech,
Tatal cu 150 de copii. Povestea impresionanta a barbatului care este cunoscut de o lume intreaga

Povestea unui barbat din Statele Unite ale Americii face inconjurul lumii. Ce-i drept, nici nu ar avea cum sa fie altfel. Joe Donor a devenit, in doar 12 ani, tatal a 150 de copii. Da, ati citit bine! Cum a ajuns Joe Donor sa fie tatal a 150 de copii Din anul 2008, Joe Donor, . continuă pe Playtech

Vestea soc a momentului. Elevii ar putea intra in vacanta de vara in aceasta perioada. Care este motivul

Cresterea expoziva a cazurilor de COVID-19 a dat peste cap intregul sistem sanitar al tarii si toate activitatile care presupun interactiune intre oameni. Una dintre cele mai apasatoare probleme este lipsa paturilor la ATI, un motiv real de ingrijorare pentru autoritati, medici si pacienti. Pentru a stopa raspandirea virsului, prim-vicepresedintele PMP, Cristian Diaconescu, a venit .

Andra l-ar lasa pe Maruta cu o singura femeie din Romania. Care este motivul

Andra a participat, alaturi de partenerul ei, la Sosurile iuti, provocarea emisiunii La Maruta. Cantareata a ales sa nu manance picant, raspunzand ferm la toate cele trei intrebari formulate de redactia emisiunii de la PRO TV. Pe de cealalta parte, sotul ei a raspuns doar la doua, lasand publicul in suspans. intrebata cu cine l-ar .

Povestea impresionanta a Soniei de la Chefi la Cutite. Cum a ajuns nepotul lui Nicolae Guta, diva care i-a cucerit pe chefi (VIDEO)

Aparitie de zile mari la Chefi la Cutite! in fata celor trei chefi s-a prezentat diva Sonia , insa nu multa lume stie ca este chiar nepotul celebrului manelist Nicolae Guta, cel care a ales cu.

Primarul din Sinaia, depistat cu Covid-19. Care este starea acestuia

Primarul orasului Sinaia, Vlad Oprea, a anuntat printr-un mesajpe Facebook, ca a fost confirmat cu Covid-19. Acesta sustine ca starea lui de sanatate este una buna, cu mici stari de febra si tuse. De.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )